CMF Buds 2 Plus alınır mı?

Arda2533

Centipat
Daha fazla  
Biraz kulaklığın incelemelerine baktım ama Türkiye'de videosunu çeken yok. Bende epeyden karşılaştırdım CMF Buds 2 Plus ile CMF Buds 2 Pro arasında çok fiyat farkı var ama baktığım zaman CMF Buds 2 Plus 1 2 özelliği eksik ama neredeyse aynı hatta bazı konularda daha iyi. Bende alınır mı? Alınmaz mı bilemedim. Sizce alınır mı? Alınmaz mı?

Alınır. Güzel üründür.
Normalde her türlü Pro modelini öneririm ancak fiyat çok yüksek geliyorsa Plus alabilirsiniz.
Zaten Plus ile Pro arasında devasa bir ses kalitesi farkı yok, fark bass kalitesinden kaynaklanıyor. Pro modeli bass konusunda rakipsizdir, inanılmaz keyiflidir. Plus ise daha dengeli bir ses profiline sahip. Kalitesi gayet iyi.

Ben kesinlikle Buds 2 Pro alırdım bass kalitesi için. Bir kere kullanan bir daha tadını unutamıyor ama benim gibi bass manyağı değilseniz mantıklı olanı yapın 😂
Liberty 5'in basslari ve sesi daha yuksek. Ses kaliteside daha iyi. Bu butcede Nothing Ear (a) ve Liberty 5 disindaki kulakliklar ses karakteri olarak temiz degiller. Cmf Buds 2 Pro'yu forumlardan birine 1.999 TL'ye aldirdim. 2 ay olmustur. Su anki fiyatini hic hak etmiyor.

Ben kesinlikle Buds 2 Pro alırdım bass kalitesi için. Bir kere kullanan bir daha tadını unutamıyor ama benim gibi bass manyağı değilseniz mantıklı olanı yapın 😂

Pro ile Plus arasında sadece bas farkı mı var?

Buradan baktığın zaman birinde derin bas ve güçlü bas var diğerinde zengin bas derin bas var.
Ve arada neredeyse 1.5k fark var.

Pro ile Plus arasında sadece bas farkı mı var?

Buradan baktığın zaman birinde derin bas ve güçlü bas var diğerinde zengin bas derin bas var.

Hayır ses kalitesi olarak çok hafif bir fark da mevcut ancak eğer bass önemsizse Plus almak abartılı bir eksi vermez. Buds 2 Pro'da çift sürücü var ses kalitesi biraz daha iyi bariz olarak ancak uçurum yok aralarında.
Bass farkı ise öyle hafif değil bu arada, uçurum var aralarında. Buds 2 Pro çok kuvvetli basslara sahip, en düşük ayarda bile bariz hissediliyor, kulak hoplatır yani. Çok keyifli bir deneyim bu konuda, bass seviyorsanız Plus yerine tercih edilmeli. Ancak önemsizse Plus almakla çok bir şey kaybetmezsiniz bütçe korumanız gerekiyorsa.

Hayır ses kalitesi olarak çok hafif bir fark da mevcut ancak eğer bass önemsizse Plus almak abartılı bir eksi vermez. Buds 2 Pro'da çift sürücü var ses kalitesi biraz daha iyi bariz olarak ancak uçurum yok aralarında.
Bass farkı ise öyle hafif değil bu arada, uçurum var aralarında. Buds 2 Pro çok kuvvetli basslara sahip, en düşük ayarda bile bariz hissediliyor, kulak hoplatır yani. Çok keyifli bir deneyim bu konuda, bass seviyorsanız Plus yerine tercih edilmeli. Ancak önemsizse Plus almakla çok bir şey kaybetmezsiniz bütçe korumanız gerekiyorsa.

Ben şu anda Soundcore R50i kullanıyorum onun bassları bana yetiyor. Bassları bu R50iden kötü mü?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bana bir kere daha Pro 2'yi tavsiye etmiştin ama bir türlü alamadım. O zaman 2900 civarındaydı üniversiteye yeni başladım bende onlarla uğraşmaktan alamadım. Sonra da zam gelince 2 Plus'a kaldık :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı