Forumda özellikle iPhone için bu bütçede önerilen bir model geçen gün turuncu rengi de indirime girmişti.
Bugün açık gri rengi de indirime girdi ve önerilen bir model olduğu için ben aldım.
Almayı düşünenler varsa inceleyebilir.
Sırasıyla Buds FE, Buds 2 Pro en sonda Buds 3 Pro kullandım. Bunu da dün deneme şansım oldu Buds feden biraz iyi sayılabilir ses kalitesi olarak. Dışındaki plastik çok ucuz hissettiriyor. İşin garibi Samsung kulaklıklar alerjimden kaynaklı yarım saatten fazla kullanımda kaşıntı ve akıntı yaparken bu yapmadı. Alerji sorunun varsa alabilirsin.
iPhone için aynı paraya Redmi Buds 5 Pro aldım ve inanılmaz iyi ANC özelliğide bu modelden daha iyiydi diye biliyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim son ses seviyesi inanılmaz yüksek ANC ile birleşince daha güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.
iPhone için aynı paraya Redmi Buds 5 Pro aldım ve inanılmaz iyi ANC özelliğide bu modelden daha iyiydi diye biliyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim son ses seviyesi inanılmaz yüksek ANC ile birleşince daha güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.
evet birçok ayarı yapabiliyorsunuz hatta inceleme videosunu atayım bakabilirsiniz.
eğer bütceniz yetiyorsa redmi buds 6 pro da alabilirsiniz 5 prodan çok çok az daha iyi gerek varmı orası size kalmış bir şey attığım kişi her iki kulaklığı karşılaştırıyor karar verebilirsiniz oradan
evet birçok ayarı yapabiliyorsunuz hatta inceleme videosunu atayım bakabilirsiniz.
eğer bütceniz yetiyorsa redmi buds 6 pro da alabilirsiniz 5 prodan çok çok az daha iyi gerek varmı orası size kalmış bir şey attığım kişi her iki kulaklığı karşılaştırıyor karar verebilirsiniz oradan