Elektronik CMF Buds Pro 2 ANC TWS açık gri 1999 TL

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Buds FE ile kıyasla nasıldır?

Bir tik daha ustu demislerdi galiba obur konuda.

Sırasıyla Buds FE, Buds 2 Pro en sonda Buds 3 Pro kullandım. Bunu da dün deneme şansım oldu Buds feden biraz iyi sayılabilir ses kalitesi olarak. Dışındaki plastik çok ucuz hissettiriyor. İşin garibi Samsung kulaklıklar alerjimden kaynaklı yarım saatten fazla kullanımda kaşıntı ve akıntı yaparken bu yapmadı. Alerji sorunun varsa alabilirsin.

Bu fiyatlara iPhone için daha iyisi var mıdır?

iPhone için aynı paraya Redmi Buds 5 Pro aldım ve inanılmaz iyi ANC özelliğide bu modelden daha iyiydi diye biliyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim son ses seviyesi inanılmaz yüksek ANC ile birleşince daha güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.

iPhone için aynı paraya Redmi Buds 5 Pro aldım ve inanılmaz iyi ANC özelliğide bu modelden daha iyiydi diye biliyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim son ses seviyesi inanılmaz yüksek ANC ile birleşince daha güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.
İphone için uygulaması varmı ayar vb yapabiliyormuyuz.

İphone için uygulaması varmı ayar vb yapabiliyormuyuz.
evet birçok ayarı yapabiliyorsunuz hatta inceleme videosunu atayım bakabilirsiniz.

eğer bütceniz yetiyorsa redmi buds 6 pro da alabilirsiniz 5 prodan çok çok az daha iyi gerek varmı orası size kalmış bir şey attığım kişi her iki kulaklığı karşılaştırıyor karar verebilirsiniz oradan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet birçok ayarı yapabiliyorsunuz hatta inceleme videosunu atayım bakabilirsiniz.

eğer bütceniz yetiyorsa redmi buds 6 pro da alabilirsiniz 5 prodan çok çok az daha iyi gerek varmı orası size kalmış bir şey attığım kişi her iki kulaklığı karşılaştırıyor karar verebilirsiniz oradan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağolun teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı