Elektronik CMF Phone 1 10.339 TL

Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Evet, 9.499 TL'ye düşmüştü. Evet, O zaman vergi indirimi yapılabiliyordu. Ancak şu an yeni yıla girmemize az kaldı ve zamlar kapıda. Ondan ötürü düşük bütçede bir telefon almak istiyorsanız güzel bir model.

Eksileri:
-NFC yok.
-Kasa ve çerçeveler plastik, kalitesi daha geride.
-Güçleri yakın olsa da Snapdragon 778G+ değil, MediaTek Dimensity 7300.

Artıları:
+Adaptif ekran yenileme hızı var.
+1 sene daha güncelleme desteği alacak.
+Pili daha uzun gidiyor.
+Yaklaşık 3000 TL daha ucuz.

Adreno GPU şart koşan işler yapılmıyorsa Dimensity 7300 aslında daha iyi. Düşük nanometreli ve güncel bir yonga.

Adreno GPU şart koşan işler yapılmıyorsa Dimensity 7300 aslında daha iyi. Düşük nanometreli ve güncel bir yonga.
Snapdragon kalitesi diye bir gerçek var kabul edilen, açıkçası ben Snapdragon harici cihaz almaya pek sıcak bakmayan birisi olarak daha da takıntılı olan kişiler için yazayım dedim.

Snapdragon kalitesi diye bir gerçek var kabul edilen, açıkçası ben Snapdragon harici cihaz almaya pek sıcak bakmayan birisi olarak daha da takıntılı olan kişiler için yazayım dedim.
Genede temin edeyim hocam: Dimensity serisi, AMD'nın Ryzen'ı gibi birşey. Bende komple Snapdragon kullanım bu zamana kadar ama "Snapdragon kalitesi." mevuzusu bana komple fanatiklik geliyor. "Intel veya NVIDIA kalitesi." demiyorsak, Qualcomm içinde dememeliyiz bence.

778g+ oldukca eski ve 7300'e göre verimsiz bir işlemci. Oyunlarda vs FPS farkı hissedemeyeceksiniz muhtemelen. Verimlilik ve stabilityden dolayı 7300 daha mantıklı.
Snapdragon evet kaliteli işlemciler üretiyor ama bu fiyatlarda fanatiklik yapmak doğru değil.

778g+ oldukca eski ve 7300'e göre verimsiz bir işlemci. Oyunlarda vs FPS farkı hissedemeyeceksiniz muhtemelen. Verimlilik ve stabilityden dolayı 7300 daha mantıklı.
Snapdragon evet kaliteli işlemciler üretiyor ama bu fiyatlarda fanatiklik yapmak doğru değil.
İşlemci daha iyi olsa bile Nothing'de genel olarak 60 FPS kilidi var belirteyim dedim. Uygulama geliştiricileri özel olarak nothing'i takmadiklari icin mi bilmiyorum çoğu oyunda 60 FPS üzeri alinamiyor donanım yetse bile.

İşlemci daha iyi olsa bile Nothing'de genel olarak 60 FPS kilidi var belirteyim dedim. Uygulama geliştiricileri özel olarak Nothing'i takmadiklari icin mi bilmiyorum çoğu oyunda 60 FPS üzeri alinamiyor donanım yetse bile.

Onu bilmiyorum onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Aslında nothing in yazılımı açık ara scamsung, Xiaomi, bbk grubu markaların yazılımından daha iyi.
Eğer böyle bir sorun varsa nothing düzeltmeli. Hintler üzülür çünkü.

Onu bilmiyorum onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Aslında nothing in yazılımı açık ara scamsung, Xiaomi, bbk grubu markaların yazılımından daha iyi.
Eğer böyle bir sorun varsa nothing düzeltmeli. Hintler üzülür çünkü.
Xiaomi çöpünden sonra ilaç gibi geldi bana bu telefonun yazılımı. Açık ara piyasadaki en sistemi yormayan yazılımlardan. Bu sorun niye var bende anlamis değilim, NOS mu kısıtlıyor, yoksa oyun geliştiricileri Nothing için özel ayar yapmadığı için mi limit var bilemiyorum. Muhtemelen ikinci sebep.

Kuryelik için bu telefon üzer mi?
NFC lazimsa üzer. Bildiğim kadarıyla telefonun arkasındaki dönen vida gibi yere boyuna asmak için vb aparatlar takılabiliyor. Bu özelliği tatmin edebilir belki sizi.

Kuryelik için bu telefon üzer mi?

Üzmez. Ama sağlamlık konusunda pek emin değilim. Eğer çok yere düşürmüyorsanız vs üzmez.

Xiaomi çöpünden sonra ilaç gibi geldi bana bu telefonun yazılımı. Açık ara piyasadaki en sistemi yormayan yazılımlardan. Bu sorun niye var bende anlamis değilim, nos mu kısıtlıyor, yoksa oyun geliştiricileri nothing için özel ayar yapmadığı için mi limit var bilemiyorum. Muhtemelen ikinci sebep.

Hangi model hocam? Bende 3A almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı