Samsung a15 mi daha iyidir bu mu hocam?
Teşekkürler hocam.cmf phone 1 hocam, özellikle stabilite ve hız konusunda çok önde.
Nothing Phone 1'i 9499 TL'ye düşürmediler ama ondan batarya dışında daha kötü olan CMF Phone 1'i 9499 TL'ye düşürdüler.
Fiyatı ne olursa olsun NFC olmayan telefon artık alınmaz bankacılık uygulamaları dahil birçok uygulama artık NFC üzerinden belli başlı işlemleri yapıyor.
3 sene önce çıkmış bir telefon için fiyatı pahalı Nothing Phone 1'in hem şu an alsanız bile telefon 2022 civarı üretildiği için bataryası pek iyi durumda değildir.
NFC benim hayat memat meselem. Ödemeleri telefonla yapıyorum.Hocam ürün ogrenci indirimiyle 5000'e Max 5500 e falan geliyor. Kamerasi olmasa bile alınır o fiyata. Ve NFC'yi ben kendimden ornek verecek olursam gercekten cok nadir kullanıyorum olmasina ragmen.
Şahsen ben güncelleme ömrü yerine NFC'yi tercih edebilirdim.
Evet sadece üniversiteliler için.Öğrenci indirimini nasıl uygularız? Sadece üniversite öğrencileri için mi geçerli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.