Sabah uyandığımda bilgisayar açıldı ama ekrana görüntü vermedi, tozlanmıştır dedim kasa olmadığı için uzay şeklinde çalışıyor. Tozunu aldım biraz gene çalışmadı, RAM'leri temizledim çıkarıp taktım yine ekrana görüntü gelmedi. BIOS pilini söktüm yine olmadı derken akşam ettik, ekran kartını çıkarttım Onboard denedim olmadı.
Biraz toz aldım iyice aldım ama bu sefer ekrana görüntü verdi. BIOS'ta Cmos checksum error diye yazı geldi, girdim default yaptım bir BIOS'u açılmadı.
Sistem geri yüklemeyi denedim, başlangıç onardım, fişi çektim BIOS unutsun diye olmadı da olmadı. Bu arada sistem geri yüklemede 0x080070003 diye bir hata kodu verdi, kurcalamadım pek iyice mahvederim diye.
Foxconn G31MV
E5200 Dual Core 2.5GHz
4096 MB RAM
GT 9400 512 MB
Format atma imkanım yok ve artık format atmak da istemiyorum böyle durumlarda. Yardımcı olursanız sevinirim...
Abi teşekkür ederim ama sorunun BIOS'ta olduğunu sanmıyorum. Elimle ayarladım netten bakarak sadece win 10 hiç bir şekilde yanıt vermiyor. CMD ile D gözüküyor C yok zaten bende, hatta kayıt defterini yedekledim harddikste bunun dışında ne olabilir.