bugrayildirim
Hectopat
Daha fazla
Sabah uyandığımda bilgisayar açıldı ama ekrana görüntü vermedi, tozlanmıştır dedim kasa olmadığı için uzay şeklinde çalışıyor. Tozunu aldım biraz gene çalışmadı, RAM'leri temizledim çıkarıp taktım yine ekrana görüntü gelmedi. BIOS pilini söktüm yine olmadı derken akşam ettik, ekran kartını çıkarttım Onboard denedim olmadı.
Biraz toz aldım iyice aldım ama bu sefer ekrana görüntü verdi. BIOS'ta Cmos checksum error diye yazı geldi, girdim default yaptım bir BIOS'u açılmadı.
Sistem geri yüklemeyi denedim, başlangıç onardım, fişi çektim BIOS unutsun diye olmadı da olmadı. Bu arada sistem geri yüklemede 0x080070003 diye bir hata kodu verdi, kurcalamadım pek iyice mahvederim diye.
Biraz toz aldım iyice aldım ama bu sefer ekrana görüntü verdi. BIOS'ta Cmos checksum error diye yazı geldi, girdim default yaptım bir BIOS'u açılmadı.
Sistem geri yüklemeyi denedim, başlangıç onardım, fişi çektim BIOS unutsun diye olmadı da olmadı. Bu arada sistem geri yüklemede 0x080070003 diye bir hata kodu verdi, kurcalamadım pek iyice mahvederim diye.
- Foxconn G31MV
- E5200 Dual Core 2.5GHz
- 4096 MB RAM
- GT 9400 512 MB
Son düzenleyen: Moderatör: