CMOS Setup Utility sürüm BIOS'ta USB'ile format atılır mı?

Virüs kaynaklı açılış ekranında mavi ekran hatası veriyor, kuzenim USB satın alınca ve USB ile Windows 10'dan 7'ye düşürünce bende USB'sini isteyeceğim BIOS'tan format atacağım ancak aşağıdaki fotoğraftaki gibi BIOS'um var. Delete ye basınca bu açılıyor şu şekil BIOS'la USB ile format atılır mı? Atılırsa ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• 20210212_123918_mfnr.jpg
    20210212_123918_mfnr.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 1.007
Anladığım kadarıyla UEFI bir BIOS değil Boot ekranından flaşı en üste alarak format atabilirsiniz ama flash a yüklediğiniz Windows'un UEFI veya GPT olmamasına dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bakabilirsiniz. O CD ile gösteriyor siz CD yerine flash ı en yukarıya alın kaydedip yeniden başlattıktan sonra o format atmaya başlar zaten.

Anladığım kadarıyla UEFI bir BIOS değil Boot ekranından flaşı en üste alarak format atabilirsiniz ama flash a yüklediğiniz Windows'un UEFI veya GPT olmamasına dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bakabilirsiniz. O CD ile gösteriyor siz CD yerine flash ı en yukarıya alın kaydedip yeniden başlattıktan sonra o format atmaya başlar zaten.

Gönderdiğin videonun bilgisayarımdaki BIOS'la aynı değil adamın yaptıgı yer brnde yok.

Gönderdiğin videonun bilgisayarımdaki BIOS'la aynı değil adamın yaptıgı yer brnde yok.

Sizinki 2005 bu attığım da ise 2003 pek fark olmaz umudu ile atmıştım fazlasıyla baktım 2008 ve 2003LERI buldum 2005'i bulamamıştım bildiğim kadarıyla sizdeki Advanced setup a gireceksiniz orada flash ın modeli yazar onu F5-6 tuşları ile yukarı aşağı alarak en üstte olmasını sağlayacaksınız eski BIOS'dan pek format atmadım ama benim bildiğim kadarıyla Advanced setup a gireceksiniz orada Boot kısımı olması lazım.

Sizinki 2005 bu attığım da ise 2003 pek fark olmaz umudu ile atmıştım fazlasıyla baktım 2008 ve 2003LERI buldum 2005'i bulamamıştım bildiğim kadarıyla sizdeki Advanced setup a gireceksiniz orada flash ın modeli yazar onu F5-6 tuşları ile yukarı aşağı alarak en üstte olmasını sağlayacaksınız eski BIOS'dan pek format atmadım ama benim bildiğim kadarıyla Advanced setup a gireceksiniz orada Boot kısımı olması lazım.

Burada ne yapmam gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 20210215_204159.jpg
    20210215_204159.jpg
    237,6 KB · Görüntüleme: 819
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı