AhmetBlc Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Merhaba eski bir bilgisayara sahibim. CMOS yuvam 3 pin CMOS'u sıfırlamak için diğer pinlere takıyorum. Fakat taktığımda bilgisayar açılmıyor. Tekrar eski yerine getirince açılıyor. Çözümü lazım. OC yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Merhaba eski bir bilgisayara sahibim. CMOS yuvam 3 pin CMOS'u sıfırlamak için diğer pinlere takıyorum. Fakat taktığımda bilgisayar açılmıyor. Tekrar eski yerine getirince açılıyor. Çözümü lazım. OC yapacağım.
Muhammed 52735 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 Kanka BIOS pilini sok yarım saat bekle sonra tak sıfırlanmış oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetBlc Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Muhammed 52735 dedi: Kanka BIOS pilini sok yarım saat bekle sonra tak sıfırlanmış oluyor. Genişletmek için tıkla... reis 5 dakka bekleyin felan diyorlardı 5 dakka bekledim olmadı 30 dakka fazla değil dimi Artı 0 Eksi
Muhammed 52735 dedi: Kanka BIOS pilini sok yarım saat bekle sonra tak sıfırlanmış oluyor. Genişletmek için tıkla... reis 5 dakka bekleyin felan diyorlardı 5 dakka bekledim olmadı 30 dakka fazla değil dimi