CMP-350 kasaya 3 fanlı ekran kartı takılır mı?

Hocam bir mutlu oluyorum bir üzülüyorum yukarıdada birisi takılmaz diyor ortada kaldım gerçekten :D
Kart 274mm, kasanız ise 279mm. Arada 5mm ile kurtarıyor.

Fakat kartın ısınma sorunu yaşaması muhtemel o kasa içerisinde.

Kasada şu an sadece T6 Ultra Snowman var boşta 38 derece yükte 60 65 derece geziyor ekran kartı eski olduğu içinde ısınıyor şu an R7 370 4 GB Sapphire var.
Siz kartın montajını yaptığınızda kartın ve sistemin üst kısmının ön taraftan hava alması için az yer kalacak. Onu kastetmiştim.

Fakat verilen bilgilere göre kart kasanıza sığıyor.

Takılabiliyor olması lazım.

Bu tip kasalarda (bende ki de böyle) DVD kısmının altında da bir şeyler oluyor. Ve vadedilen 279 Mm'yi vermiyorlar maalesef. Eğer arkadaşın kasasında yoksa bile 5 mm'lik boşluk silme gibi olacağından takma sallanma vs sıkıntı olabilir. Bu kasaya önermiyorum.

Siz kartın montajını yaptığınızda kartın ve sistemin üst kısmının ön taraftan hava alması için az yer kalacak. Onu kastetmiştim.

Fakat verilen bilgilere göre kart kasanıza sığıyor.

Kasa değiştirmem zor olacak ekran kartı boşa çıkcak onla işlemciyi satıp Ryzen 5 5600 ve B550 anakart planınm var ama kasa zor olur. Power Supply EPS 600'a Everest bir de 4 yıldır kullanıyorum ama.

Bu tip kasalarda (bende ki de böyle) DVD kısmının altında da bir şeyler oluyor. Ve vadedilen 279 Mm'yi vermiyorlar maalesef. Eğer arkadaşın kasasında yoksa bile 5 Mm'lik boşluk silme gibi olacağından takma sallanma vs sıkıntı olabilir. Bu kasaya önermiyorum.

Üst tarafda DVD yeri var benim kasada dediğiniz gibi.

Üst tarafda DVD yeri var benim kasada dediğiniz gibi.
Kasanızdaki şu kısım ekran kartını bloklayabilir :

1655591597125.png
1655591624010.png
1655591632920.png

Kablolama için konulmuş bir yer galiba. Bunu kaldırabiliyorsanız hiç bir sıkıntı kalmaz.

Tabii bu kasada ısınma probleminiz kaçınılmaz.

Kasanızdaki şu kısım ekran kartını bloklayabilir :

Eki Görüntüle 1424419Eki Görüntüle 1424422Eki Görüntüle 1424423

Kablolama için konulmuş bir yer galiba. Bunu kaldırabiliyorsanız hiç bir sıkıntı kalmaz.

Tabii bu kasada ısınma probleminiz kaçınılmaz.
Aynen bende bundan bahsediyorum. Maalesef benim kasamda da mevcut ve alanı kısıtlıyor. Çıkartabilirsen takabilirsin ama arkadaşın dediği gibi sıcaklık konusu kaçınılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı