CMP-350 kasaya 3 fanlı ekran kartı takılır mı?

Gerçekten ne yapabileceğimi bilemedim şu anki ekran kartım r 7 370 70 derecelerde geziyor. Oyunlarda.
Hocam ne yaptınız acaba bende de aynı kasa var, Aorus Rx 570'i taktığım zaman 1,5cm ile sığdırmıştım kasaya şimdi de Sapphire RX6600 almayı düşünüyorum ama sığdırabilir miyim bilmiyorum.

Hocam ne yaptınız acaba bende de aynı kasa var, Aorus Rx 570'i taktığım zaman 1,5cm ile sığdırmıştım kasaya şimdi de Sapphire RX6600 almayı düşünüyorum ama sığdırabilir miyim bilmiyorum.
Valla benim kasada dvd yeride var rx6700 aldım çok rahat bir şekilde sığdı hatta hala baya boşluk vardı. Soğutucumda t6 Ultra dev gibi bilirsin.

Hala aynı kasayı mı kullanıyorsunuz hocam herhangi bir sıcaklık problemi çekiyor musunuz?

Evet kasam hala aynı sıcaklık yaşamıyorum şahsen işlemci yükte 60 65 ekran kartı 65 70 dolaşıyor sıcak değil yani bu eski ekran kartı takılı sağ tarafına bakıyorsan baya boşluk var 3 fanlı ekran kartıda takılır.

Ben Aorus Rx 570'i taktığım zaman bu kadar yer kalmamıştı hocam hatırladığım kadarıyla.
Ya da bende ekran kartının geldiği yerin karşısına HDD'yi takmıştım sanırım ondan dolayı HDD'yi sizin gibi bir kademe aşağı indirdiğimde bunun gibi boş yer olmuştu.
Peki kasanın kapağı kapanıyor mu hocam o konuda bir deneyiminiz var mı XFX RX6600, Sapphire RX6600'den bir tık daha boylamasına uzun.

Kapağı dediğin yer açık olan yeri diyorsarsan evet kapağı kapanıyor ekran kartını takcağım için çekmiştim öylesine. Dediğim gibi ekran kartının karşısında bir şey varsa aşağıya çek 3 fanlı bile takabilirsin alanım bayağı geniş benim seninde öyle olması gerek fotoğraf varsa merak ettim şahsen. Yan tarafını açıp direk en altada takabilirsin yani sonra o boşluğu gör bence.

Şu anda içindeki ekran kartı R7 240 hocam kendine bile hayrı olmayan minicik bir tek fanı var sadece chipseti kapatan ondan dolayı çekmemin herhangi bir anlamı yok.
Yükseklik açısından da problem olmayacaksa XFX, Sapphire'den daha mantıklı geliyor neticede kasa aynı kasa herhangi bir farklılığımız da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…