CNC mesleği zor mu?

Kafam karışık bayağı o konuda pek bilgim yok bir sormak istedim önceden eğitim açılmadan öğreneyim dedim yeni yeni şeyler öğrendim sayenizde :D birkaç arkadaşım var CNC'de çalışan onlardanda bilgi alacağım ona göre bir seçim yapacağım artık.

Kurs alacağım hocam açıldığında. Tabii açıktan da bu meslekte bana katkısı olacak bir bölümüde okumak istiyorum.

Hocam eğer teknik resim çizebilirsen bir program var onu öğrenebilirsen çizim programı parça tasarlamak için kullanılıyor 2yıllık makine mühendisliği okuyup teknisyen olabilirsin sadece parça çiziyosun ama fabrikalarda genelde 1 tane oluyor iyi olmazsan iş bulması zor olabilir ama açıktan zararı olmaz herhalde.

Hocam eğer teknik resim çizebilirsen bir program var onu öğrenebilirsen çizim programı parça tasarlamak için kullanılıyor 2yıllık makine mühendisliği okuyup teknisyen olabilirsin sadece parça çiziyosun ama fabrikalarda genelde 1 tane oluyor iyi olmazsan iş bulması zor olabilir ama açıktan zararı olmaz herhalde.

Makine bölümünü açıktan yapabilirsem güzel olacak tabii şu anki aklım olsa birkaç sene öncesine gidip meslek lisesinde okumak olurdu bakacağız bakalım önümde uzun bir yol var sağ olasın sende hocam yardımın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı