CO-OP oyun önerisi

Danzo

Hectopat
Arkadaşımla birlikte hikaye modunu oynayacağımız bir oyun arıyoruz. Steam'da indirim varken kaçırmak istemiyoruz. Sistemlerimiz o kadar iyi değil. Oyunun türü fark etmez. Oynarken zevk alalım yeter. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Sistem özellikleri nedir? Mesela Dying Light bence yüksek gereksinim istemiyor ama sizin sisteminizi zorlayabilir.
Artık o kadar sıkıldım ki sistem sormaktan. Sormamaya karar verdim. Sistemi çok zorlamayacak ama düşük sistem gereksinimi de olmayan oyunlar önermeye başladım. Bilemiyorum ne yapmalıyım artık.

Sistemlerimiz iyi değil dedim ama benim hatam sistemden bahsetmemek. İ55500U GT920M ekran kartı var. 8 GB RAM. Dying light i kaldıracağını sanmıyorum. Açar ama oynatmaz.

Size hitap eder mi bilmiyorum ama Trine serisi olabilir. GT920M için çok fazla seçenek kalmıyor.
Hocam o kadarda küçümsemeyin. Fortnite bile oynadım. Tabi ayarlar en dusukteydi. CSGO da hâlâ 75 80 FPS alıyorum. Ki ayarlar en düşükte olmadığı halde. Bu verdiğim ölçütler belki doğru ölçüt değil ama hiç oyun oynanmayacak kadarda değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı