Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim?
Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim?
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 LGS'yi fulleyen birinden bu hatayı beklemezdim. Geçmiş olsun.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 6 Haziran 2023 #3 OneChip dedi: LGS'yi fulleyen birinden bu hatayı beklemezdim. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba.
OneChip dedi: LGS'yi fulleyen birinden bu hatayı beklemezdim. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #4 Hangi site üzerinden aldınız.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Terrlian dedi: Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen siz söyleyince fark ettim aynı profil olunca karıştırdım istemeden.
Terrlian dedi: Hocam LGS'yi fulleyen kişi o değil. Karıştırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen siz söyleyince fark ettim aynı profil olunca karıştırdım istemeden.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 Skaylia dedi: Hangi site üzerinden aldınız. Genişletmek için tıkla... Site değil hocam WhatsApp üzerinden.
Skaylia dedi: Hangi site üzerinden aldınız. Genişletmek için tıkla... Site değil hocam WhatsApp üzerinden.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Haziran 2023 #7 Rsmefaw dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinden aldıysanız oraya bildirin veya hangi platformda tanıştıysanız orada olayla ilgili bir konu açın. Öyle bir imkan yoksa da soğuk su için. Özellikle küçük bir miktarsa uğraşmaya değmez.
Rsmefaw dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım Ininal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinden aldıysanız oraya bildirin veya hangi platformda tanıştıysanız orada olayla ilgili bir konu açın. Öyle bir imkan yoksa da soğuk su için. Özellikle küçük bir miktarsa uğraşmaya değmez.
Yunusemryldrm Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #8 Rsmefaw dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım ıninal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben 6 tane hesap sattim site uzerinden aldiysaniz sorun yok ama adamin kendi hesabına attiysaniz bir bardak soğuk su için derim.
Rsmefaw dedi: Clash of Clans hesabı alıyordum. Parayı attım ıninal'den. Adam hesabı atmadı. Nasıl şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben 6 tane hesap sattim site uzerinden aldiysaniz sorun yok ama adamin kendi hesabına attiysaniz bir bardak soğuk su için derim.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #9 Rsmefaw dedi: Site değil hocam WhatsApp üzerinden. Genişletmek için tıkla... Soğuk su içebilirsiniz.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 6 Haziran 2023 #10 OneChip dedi: LGS'yi fulleyen birinden bu hatayı beklemezdim. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam logodan dolayı @EkmekArasıRam ile karıştırdınız.
OneChip dedi: LGS'yi fulleyen birinden bu hatayı beklemezdim. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam logodan dolayı @EkmekArasıRam ile karıştırdınız.