Coca - Cola Uydurmaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtar Kent nasıl bir adam olduğunu tanıyor musun Türk diye adam bizden mi sayılıyor şuan ABD vatandaşı ve hiç bir yere yardım etmeyen bir insan. O kişi ABD hizmet eden biri kısacası.

Alkol haramdır. Ne kadar olduğu önemli değil.
Ne kadar olduğu önemli. Seni sarhoş etmeyecek kadar bir içecekte veya yemekte alkol varsa sorun olmaz diye duymuştum. İçtiğin ( genel olarak ) burada da alkol var fakat 2-3 tane içmeden sarhoş olamazsın. Fakat normal içkilerde içkinin yarısını içtiğinde yavaştan sarhoş olursun.

Gazoz ve kola içmek - Dinimiz İslam Mobil

Burada da güzel biçimde anlatılmış. Doğruluğu tartışılır fakat beni tatmin etti.

Son düzenleme:
O zaman neden Kur-an'da ben bugüne kadar "Sarhoş etmiyecek kadar içebilirsiniz" gibi birşey okumadım? Bunun yerine şöyle yazdığını biliyorum "Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: "Onlarda hem büyük günah, hem insanlar için (bazı) yararlar vardır. Ama günahları yararlarından daha büyüktür." Bakara 219.

Kardeşlerim alkol dediğimiz şeyi araştırın biraz azcık. Kolonya vs bunlar alkol dolu şeyler. Limonda bile alkol olduğu söyleniyor. Bunlar eğer hissedilmeyecek derecedeyse sorun değildir. Etil alkol bir maddedir. Direk alınmaz. Bir çok şeyde alkol var. Bunların yüzdelik oranlarına bakacaksın litre başı %2 den azsa dik kafana gitsin. O kadar hoca fetva veriyor. Ben müslüman değilim ama bunu biliyorum.

Sirke kullanmıyor musunuz. Sirkede alkol vardır. Fakat siz hissetmezsiniz bile. Bu yüzden eğer sarhoş olmak için direk kafaya dikmediğiniz sürece (ki ölürsünüz ) helaldir. Çok katı yobaz olmayın.
Pepsinin alkol oranı coca-cola dan kat kat fazladır ama siz gidip pepsi içersiniz. Bunlar bilgisizlik cahillik.

Eğer okuduysanız ben hiçbirini içmediğini söyledim. Ayrıca şu "yobaz" kelimesini kullanmasanınz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…