Coca - Cola Uydurmaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatimiz boyunca tertemiz yasamıyoruz zaten günahın küçugu büyüğu olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatınız boyunca düzgün temiz yaşayıp, sadece kolanın içindeki miligramın altı alkolden dolayı cehennemde yanacağınızı düşünüyorsanız vay sizin halinize!
Günahın küçüğü büyüğü olmaz. Günahsa günahdır. Ayrıca Dünya'da işlediğin her günah, ahirette sana sorulacak. Bu yüzden kimseye "Vay sizin halinize" deme hakkın yok. Asıl bunu kendine söyle.

Pepsi satışı çok düşük dünyanın lider firması coca-coladır. Pepsi sadece gereksiz bir alternatiftir emin ol yanlış biliyorsun. Arap pazarı çok ama çok bayılır coca-colaya onlarda böyle komplo iddaaları yok hatta bir türk suudi arabistana gittiğinde ve coca colanın filistinlileri katlettiği iddaasını sunduğunda gülmüş ve "Eğer gerçekse bana oradan bir coca -cola verinde biraz daha filistinli ölsün" demiştir. Coca cola dünyayı yönetecek güce sahip bir birleşik firmadır.

Ben inancına demedim şu komplo teorilerine söyledim lafı oraya buraya çekmeye gerek yok. Boş yere iftira atma. Saygısız biri değilim.

Ayrıca madem çok zararlı içmeyin ben burada için demiyorum sadece yalan teorileri çürütüyorum pepsi gibi iğrenç iş yapan firmaların ülkemizde uydurduğu yalanlara inanıp pepsi içmeye dönmeyin. Cola içmeyin.

Ben de kola neden kafa yapıyo' diyordum. Meğersem alkol oranı %0,00...01 imiş :S

Adam akıllı tartışmayı beceremiyorsanız tartışma konusu açmayın.

Alkol haramdır. Ne kadar olduğu önemli değil.

Alkol portakalda, elmada ve bir çok sebze meyve de var. Ama portakal, elma haram değil?
Koladaki alkol miktarı portakaldakinden, elmadan daha az.

Kesin bir şey var ki kola konusunda 1. Coca Cola dır, Pepsi sonradan çıkmış bir özenti. Tadı ise Coca Cola ya yaklaşamaz bence.

Bende böyle birşey yapmayacağınızı bekliyordum, saygısız biri olmadığınızı fark ettim.

Neyse konuyu kapatalım, benim inancımda alkolün azı çoğu haramdır.

Evet, bu konu Türkiye'nin "önemli" problemlerinden yalnızca bir tanesi değil mi? Bir meşrubat konusundan dine, imana nasıl da bağladınız? İçinde onca kanserojen madde varken "sağlıma zararlı" demiyorsunuz da, % olarak yazılamayacak kadar az miktarda alkol için "günah" diyorsunuz ya aklım almıyor. Zararlıysa, günahsa, İsrail malıysa içme kardeşim. Sen içme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…