Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #61 Dostum Le cola tadı gayet güzel. Türk Malı en azından !
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #63 Silinen üye dedi: Le Cola tadı çok da güzel değil bence. Genişletmek için tıkla... Neresi güzel değil Allah aşkına ne farkı var ondan le cola yı küçümsemeyin. Türk malı diye mi güzel değil ?
Silinen üye dedi: Le Cola tadı çok da güzel değil bence. Genişletmek için tıkla... Neresi güzel değil Allah aşkına ne farkı var ondan le cola yı küçümsemeyin. Türk malı diye mi güzel değil ?
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 17 Temmuz 2014 #64 Kardeşim bence dedim sen seversin ben sevmem neden kendi ülkeme destek vermeyeyim de başka ülkeye destek vereyim konuyu saptırmayın saçma sapan yerlere. Bende alıyorum bazen Le Cola.
Kardeşim bence dedim sen seversin ben sevmem neden kendi ülkeme destek vermeyeyim de başka ülkeye destek vereyim konuyu saptırmayın saçma sapan yerlere. Bende alıyorum bazen Le Cola.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Temmuz 2014 #65 Le Cola da teşrif ettiğine göre konu kapanabilir.