![]()
CocoCase - Şikayetvar
CocoCase şikayet, iletişim, CocoCase yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! CocoCase için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumları...www.sikayetvar.com
Zaten kargo şikayetlerini yazmışlar. Eline ulaşmayan bir şeye nasıl güvenilir diyebiliyorsun ki?Daha dün aldım kanka kargoyu bekliyorum.
Fazla para çekmedi ulaşmazsa burdan yazacağım.Zaten kargo şikayetlerini yazmışlar. Eline ulaşmayan bir şeye nasıl güvenilir diyebiliyorsun ki?
Casedoit'i önerebilirim ben de. Ne kadar model seçiminde yanlış olsam da kalitesi iyiydi.Deercase Spigen güvenilir siteler. Bizzat alışveriş yaptım Deercase'den. Tek sıkıntısı baskıları uzun kullanımda soyulabiliyor.
Baktım ancak sadece iPhone için satış yapıyorlar gibi görünüyor ama ben Samsung kullanıyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.Casedoit'i önerebilirim ben de. Ne kadar model seçiminde yanlış olsam da kalitesi iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.