Cocu gitmeli mi?

Cocu gitmeli mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mert_1907

Hectopat
5 maçta 3 mağlubiyet ve üstüne Dinamo denen takımdan çok acemice hatalarla 4 yemek. Sizce Cocu'ya PSV'deki gibi zaman verilmeli mi yoksa devre arası beklenmeden gönderilmeli mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Burası Hollanda değil burada lig daha kaliteli diyemem ancak çok daha sert Cocu bunu hala kavrayabilmiş değil. 8 maçta 24 oyuncu denemiş bir takımla bu kadar fazla oynanmaz. Ayrıca Comolli bence Cocu'dan çok daha başarısız, transferleri görünce ilk haftadan beri bunlar C sınıfı takımların C sınıfı oyuncuları diyordum kızıyorlardı ama gerçek şu ki Fenerbahçede oyuncu kalitesi düştü.

Özetle bence kalsın, Galatasaraylı olarak memnunum.

Ben katılmıyorum. Bence kadro ligin en iyilerinden. Comolli'nin de çok iyi iş başardığını düşünüyorum Souza ile Giuliano'yu 22 milyona satarak. Yerine gelenler de çok etkili olacak (Benzia, Jailson, Slimani). Ama Cocu ile bu iş yürümez gibi geliyor. Ligin en pahalı kadrosu iyi yönetilse aslında kimse önünde duramaz.

O takımdan hiçbiri ne şu an Galatasaray ne de Beşiktaş kadrosuna girebilir.(Galatasarayın forveti olmadığı için forvet tabi ki kadroya alınabilir)

Slimaniyi taraftar şişiriyor Guizadan hallice bir adam Reyes Frey Çöp ötesi.
Bir tek Benzia güzel oynuyor.

Slimaniyi taraftar şişiriyor Guizadan hallice bir adam Reyes Frey Çöp ötesi.
Bir tek Benzia güzel oynuyor.
Yollanan Fernandao bence çok daha etkiliydi ve geçen sene kolundaki büyük sakatlıktan sonra geri dönüp çok büyük gol katkısı sağlamıştı.

Onu da geçtim UEFA'ya verilen kadroda Soldado'nun olmaması da büyük skandal.

Bu Takım ligin en güçlü kadrosu falan değil koyu fenerli olarak söylüyorum.
Cocudan da bi... Olmaz. Bu takımı Aykut Kocaman adam ediyordu Twitter Ergenlerinden dolayı gönderdiler.

Bence Josef De Souza'yı göndermek en büyük hataları oldu. Son bir kaç yıldır bu kötü Fenerbahçe'yi toparlayan oyuncuydu bana kalırsa. Şu an o tarzda bir oyuncu yok takımda. Zaten Cocu'nun da Türk futbolunu ve ligini bu kadar kısa zamanda çözebilmesine imkan yok. Ya iki yıl beklemek lazım ya da hemen göndermek lazım. Ligdeki kötü gidişlerinden memnunum ama Avrupa'da bari gruptan çıkabilsinler istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…