Cocu gitmeli mi?

Cocu gitmeli mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bizim taraftarımızda müthiş bir sabırsızlık söz konusu, ne zaman hoca değişimi olsa veya transfer dahi yapılsa 1 hafta sonra Barcelona gibi oynanmasını bekliyorlar. Adam tamamen farklı bir ligden geldi, takım zaten isteksiz. Sistemin oturmasını beklemekten başka çare yok.

Ali Koç'a laf sallayanlara da sadece gülüyorum, öylelerine Aziz gibi mafya bozuntuları müstahak. 35 yaşındaki adı duyulmuş çöp futbolcuları transfer ede ede milletin gözünü boyamaktan başka hiçbir işi olmayan bir adam.

Fenerliler Ersun Yanalı istiyorlar fakat EY takımın başına geldiği sırada hazır bir kadro vardı. TS nin başına geldiği zaman eline yeni kadro verildiği zaman neler yaptığını gördük. Beğenmedikleri Aykut bile kalsaydı bu sene çok farklı yerlerde olabilirlerdi. FB nin transferlerine baktığım zaman Benzia ve Jailson süperlig de çoğu takımda oynayabilir. Onun dışında genç oyuncuları Elif ve Barış gerçekten farklarını ortaya koyuyorlar.

[emoji4]
Screenshot_20181001-132401.jpeg

Konuyu Comolli ve Cocu üzerinden tartışmak daha faydalı olur. Şahsi fikrim Aykut Kocaman’ın gitmemesi yönündeydi. Ama değişiklik istediler ve bu isimlerle anlaşma sağlandı. Şu an için bu iki ismin gitmesi tarafında değilim. Takımı bu halde nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz bunun tartışmasını uzun uzun yapmaları takım yararına olacaktır.

Ne Comolli gönderildi ne de şu anki Hollandalı ve arkadaşları. Bunlar hep beraber geldi. FB yönetimi ne yapıyor, ben anlamıyorum doğrusu. Cocu garibandı kardeşim, Comolli ne üflerse onu yapıyordu. Gördün, geldiği gibi gitti adam. Ne güldü, ne ağladı. FB'deki düşük grafiğin sorumlusu Cocu *teknik direktör olarak* ve ekibin kalanıydı. Söylenecek çok söz var. İlerleyen haftalarda FB'ye iyi şanslar diliyorum.

Burası Hollanda değil burada lig daha kaliteli diyemem ancak çok daha sert Cocu bunu hala kavrayabilmiş değil. 8 maçta 24 oyuncu denemiş bir takımla bu kadar fazla oynanmaz. Ayrıca Comolli bence Cocu'dan çok daha başarısız, transferleri görünce ilk haftadan beri bunlar C sınıfı takımların C sınıfı oyuncuları diyordum kızıyorlardı ama gerçek şu ki Fenerbahçede oyuncu kalitesi düştü.

Özetle bence kalsın, Galatasaraylı olarak memnunum.
Ben katılmıyorum. Bence kadro ligin en iyilerinden. Comolli'nin de çok iyi iş başardığını düşünüyorum Souza ile Giuliano'yu 22 milyona satarak. Yerine gelenler de çok etkili olacak (Benzia, Jailson, Slimani). Ama Cocu ile bu iş yürümez gibi geliyor. Ligin en pahalı kadrosu iyi yönetilse aslında kimse önünde duramaz.
Hala aynı düşünüyor musun merak ettim. 🤔

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı