Larin için çok tecrübesiz derdim ki Frey'i görene kadar.(2-0 olunca izlemeyi bıraktım) Bir forvet neden hep ofsayt pozisyonunda bekler. Avrupa liginde futbolcular ofsaytta bulunan hiç bir rakip futbolcuyu önemsemez ona önlem almaz peki bu Frey'in ofsaytta kalmaktaki amacı ne? Frey benim görüşümce Gençler Birliği, Osmanlı Spor ve benzeri kuluplerin isteklerini karşılayabilecek(?) bir futbolcu. Cocu konusunda Tudor'un yolundan gittiği çok açık ama Tudor değişiklikleri derbi maçlarda yaparak Galatasaray taraftarının diğer galibiyetleri görmezden gelecek kadar kızdırmıştı. Cocu şuan ki grafiği ile başarısız görünüyor fakat 3 büyüklerde futbol takımının patronunun teknik direktörünün olmadığı tek klup Fenerbahçe bunu da bilmenizi isterim. Cocu istediği her şeyi yapamıyor Comolli denen arkadaş tarafından baskı yiyerek oyuncuların gözünde itibarsız bir kişi olarak görünüyor. Fenerbahçe de teknik direktör futbol şubesinde patron olmadığı sürece kim gelirse gelsin faydalı olamaz diye düşünüyorum. (Beşiktaş'lıyım)