Çocuk gibi davranıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Küçükken çok ilgi istiyordum öyle alıştığım için hala şimdi de ilgi istiyorum pandemi var arkadaşlarım şu an hem şehir dışında tatildeler hem de pandemiden dolayı arkadaşlarımla kalabalık ortamlara gidip gezemiyorum eğlenemiyorum.
İçindeki çocuğu öldürme.

Teşekkür ederim.
Genç gibi davranmayı nasıl anlatayım ben sana kardeşim.

Sen nasıl biliyorsan öyle anlat.

Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım inşallah faydası olur dilde öğreneceğim.

Rahat olacaksın. Bu kadar basit. Abartmamaya çalış. Hobiler edin. Bir yerde işe girebilirsen gir.

Affedersin yanlış anlama ama çocuklara karşı bir ilgi daha fazla samimiyet veya rol model olarak sectigin biri var mı?

Evet abim var çocukları çok seviyor çocuklarla ilgileniyor.
Rahat olacaksın. Bu kadar basit. Abartmamaya çalış. Hobiler edin. Bir yerde işe girebilirsen gir.

Artık böyle alıştığım için sürekli abartıyorum evdekiler rahatsız oluyor ayrıca ne gibi hobiler edinmeliyim?

Evet abim var çocukları çok seviyor çocuklarla ilgileniyor.

Artık böyle alıştığım için sürekli abartıyorum evdekiler rahatsız oluyor ayrıca ne gibi hobiler edinmeliyim?
Hocam kapak falan biriktirin, Resim çizin, Oyun yapın veya oynayın, Farklı şeyler öğrenin. Daha çok var.

2 saat yakuza oyna sert adam olur kendine gelirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…