Çocuk gibi davranıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım herhalde bugüne kadar sevdiğin birini kaybetmedin veya tramva oluşturacak kötü bir olay yaşamadın. İlla yaşaman da gerekmez. Senin olmayan bir şeye dokunma mesela birilerinin yüzüne dokunma hatta eline falanda dokunma olurda el kol şakası yapıyorsan senden yaşça büyük insanların hoşuna gitmeyecektir. Bir insan niye ilgi ister bunu da anlamış değilim. Annen baban sana yetecektir de gerekli ilgiyi göstermiyorlar mı acaba? Veya küçükken göstermediler mi? Sana önerim okullar başlayınca eğer notların çok iyi değilse ve kafan derslere basmıyorsa okuldan gelip bilgisayarın başına geçebilirsin. Bana göre değil diyorsan arkadaşlarınla anlaş her gün biyerlere gezmeye gidin. Zamanla yaptığın diğer çocukça hareketlerden sıkılacaksın. Sıkılmasan bile çevrendekilerin sana yapma yapma demesiyle kırılıp elbet bigün yapmayı bırakacaksın. Yaşamadım fakat çevremdekilerden gördüğüm kadarını anlattım. Bu kadar :)

Küçükken çok ilgi istiyordum öyle alıştığım için hala şimdi de ilgi istiyorum pandemi var arkadaşlarım şu an hem şehir dışında tatildeler hem de pandemiden dolayı arkadaşlarımla kalabalık ortamlara gidip gezemiyorum eğlenemiyorum.
İçindeki çocuğu öldürme.

Teşekkür ederim.
Genç gibi davranmayı nasıl anlatayım ben sana kardeşim.

Sen nasıl biliyorsan öyle anlat.
Sorununu fark edip burada konu açacak kadar olgun birisin sen merak etme, yaptığın hareketleri fark et ve yapmamaya çalış. Dizi film izle ve beğendiğin karakterleri örneklemeye çalış, kısacası karakterini değiştirmen ve oturtman gerekiyor. Dil öğrenmeye çalış, zihnini ve kendini olgunlaştıracak şeyler yapmaya çalış, bunlara zaman ayır. Bir süre sonra yaşından çok ileride yaşayan biri olursun.

Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım inşallah faydası olur dilde öğreneceğim.

Rahat olacaksın. Bu kadar basit. Abartmamaya çalış. Hobiler edin. Bir yerde işe girebilirsen gir.

Affedersin yanlış anlama ama çocuklara karşı bir ilgi daha fazla samimiyet veya rol model olarak sectigin biri var mı?

Evet abim var çocukları çok seviyor çocuklarla ilgileniyor.
Rahat olacaksın. Bu kadar basit. Abartmamaya çalış. Hobiler edin. Bir yerde işe girebilirsen gir.

Artık böyle alıştığım için sürekli abartıyorum evdekiler rahatsız oluyor ayrıca ne gibi hobiler edinmeliyim?

Evet abim var çocukları çok seviyor çocuklarla ilgileniyor.

Artık böyle alıştığım için sürekli abartıyorum evdekiler rahatsız oluyor ayrıca ne gibi hobiler edinmeliyim?
Hocam kapak falan biriktirin, Resim çizin, Oyun yapın veya oynayın, Farklı şeyler öğrenin. Daha çok var.

Arkadaşlar 16 yaşındayım çocuk gibi davranıyorum. Sürekli evdekileri öpüyorum, babamın kucağına oturuyorum evdekilerle oynamak istiyorum. Evdekilerin yüzüne elliyorum, yüzüyle oynuyorum ve evdekilere sarılıyorum. Sürekli ilgi istiyorum ailem bana laf dinletemiyor. Bana "çocuk gibi davranma, sen bebek değilsin. Akıllı ol, deli gibi davranıyorsun, kendine gel" diyorlar. Bende üzülüyorum. Bugün babam bana bu yüzden bağırdı ve ailem bana kızdı. Dediler "sen niye çocuk gibi davranıyorsun? Bu yaşına gelmişsin hala çocuk mu kalacaksın? Bu huyundan vazgeç artık, genç bir adam gibi davran, olgun davran sen yarın bir ortama gitsen sırf çocuk gibi davrandığın için seninle dalga geçecekler" diyorlar hep bana. Bu yazdıklarım size saçma gelebilir ama bunları yazarken gözlerim doldu, ağladım. Bu durumuma üzülüyorum. Nasıl genç gibi davranacağım? Moralim bozuldu. Sizce ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler hepinize.

2 saat yakuza oyna sert adam olur kendine gelirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı