Çocuk için 450 TL Tablet Önerisi

Birkan Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yeğenime tablet alacağız bütçemiz bu kadar. Bu fiyatta en iyi tablet hangisidir? Tabii ki çok bir şey beklemiyorum ama bu fiyata kadar zibilyon tane tablet var. 450 TL'ye hangisi aralarında en parlayandır? Ben tabletten çok anlamıyorum fakat özellikle baktığımda Hometech Alfa10 RX 2GB RAM 16GB HAFIZA 10.1" IPS Tablet Fiyatı bu iyi gibi geldi. Bu nasıl sizce?

Son düzenleme:
Bana sorucak olursanız 2.el alın letgo dan bu sayede özellikleri daha iyi bir tablet almış olursunuz çünkü sürekli farklı şeyler açıp tableti kastırabilir.

Bence olabildiğince çocukları teknolojiden uzak tutun. En temelinden buraya bakabilirsiniz. Onlar için çok yararlı şeyler değiller. Bağımlı yapıyorlar.

Almayın diyenler neden almasın ? Alın abicim. Çocuk sevinsin.
Ablam çocuk gelişim uzmanı. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya. Kardeşim mesela neredeyse bir bağımlı. Telefon televizyon bilgisayar gibi cihazları sürekli olarak istiyordu. Yeni yeni aralarındaki ilişkiyi bozuyoruz. Gözlerini dinlendirmeden uzun süreli olarak yakından ekrana bakmak gözleri bozuyor. Ben önceden gözlük kullanıyorum gözlerimi lazer ile çizdirdim. Doktorum bana bir alışkanlık kazandırdı sağ olsun. 20 dakika boyunca monitöre bakıyorum ardından gözümü 20 saniye boyunca ayırıyorum. Göz sağlığım için yapıyorum bunu. Bunu çocuklara yaptırmak çok daha zor olacaktır. Onun dışında çocukların sokaktaki arkadaşları ile oyun oynamaları veya kendi çaplarında oyun oynamaları onların yaratıcılığı ve hayal dünyası için gayet yararlı. Uzun süreli olarak robot gibi ekranı izlemesinin bir yararı yok.

Ablam çocuk gelişim uzmanı. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya. Kardeşim mesela neredeyse bir bağımlı. Telefon televizyon bilgisayar gibi cihazları sürekli olarak istiyordu. Yeni yeni aralarındaki ilişkiyi bozuyoruz. Gözlerini dinlendirmeden uzun süreli olarak yakından ekrana bakmak gözleri bozuyor. Ben önceden gözlük kullanıyorum gözlerimi lazer ile çizdirdim. Onun dışında çocukların sokaktaki arkadaşları ile oyun oynamaları veya kendi çaplarında oyun oynamaları onların yaratıcılığı ve hayal dünyası için gayet yararlı. Uzun süreli olarak robot gibi ekranı izlemesinin bir yararı yok.
Yahu tablet önerisi adlı konuya tablet önerisi yapılır. Çocuklara tablet zararlı mı ? Demiyor. Sen tablet önermeni yap yoksa yok.

Sevgili arkadaşlar yeğenim köydeki binamızda oturuyor ve alt katında da amcam ve torunları oturuyor. Çocuk ilkokul 1 e gidiyor ve tableti akülü arabası her şeyi var ama her şeyi. Bizimki daha anaokuluna yeni başlayacak ama ailesi istediği her şeyi almadı çocuk şu yaşta sorumluluk sahibi. 7 aylık kardeşine bakıyor, tabağını falan alıp mutfağa taşıyor her şeyi biliyor. Bu tabletten sadece video izleyecek ben size sordum. Çocuk amcamın torununu görüp üzülüyor tabi ki onda var ben de niye yok diye. Siz fikriniz varsa önerin sevgili arkadaşlar zararlı vs. demeyin biliyoruz tabi ki de :). Ne yapalım o çocuğun olacak senin olmayacak deyip bekleyelim mi :)
?

Sevgili arkadaşlar yeğenim köydeki binamızda oturuyor ve alt katında da amcam ve torunları oturuyor. Çocuk ilkokul 1 e gidiyor ve tableti akülü arabası her şeyi var ama her şeyi. Bizimki daha anaokuluna yeni başlayacak ama ailesi istediği her şeyi almadı çocuk şu yaşta sorumluluk sahibi. 7 aylık kardeşine bakıyor, tabağını falan alıp mutfağa taşıyor her şeyi biliyor. Bu tabletten sadece video izleyecek ben size sordum. Çocuk amcamın torununu görüp üzülüyor tabi ki onda var ben de niye yok diye. Siz fikriniz varsa önerin sevgili arkadaşlar zararlı vs. demeyin biliyoruz tabi ki de :). Ne yapalım o çocuğun olacak senin olmayacak deyip bekleyelim mi :)
?
Aynen öyle. Adamsın sen kardeşim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı