Çocuk için tablet önerisi

3 yaşında bir yeğenim var. Tablet alacağız. Şu an Samsung Galaxy Tab A9 Plus düşünüyorum. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyileri var mıdır?

Hocam fazla bile ama 3 yaşındaki çocuğun eline tablet vermek hiç sağlıklı değil almadan önce iki kez düşünün derim büyüdüğünde geri dönüşü zor.

Hocam fazla bile ama 3 yaşındaki çocuğun eline tablet vermek hiç sağlıklı değil almadan önce iki kez düşünün derim büyüdüğünde geri dönüşü zor.
Haklısınız. Geri dönüşü aşırı zor oluyor. Etrafımdaki küçükler her yerde telefona bakıyor artık. Sofrada, yolda hatta arabada. Almaya çalışınca kıyameti kopartıyorlar. Büyükler artık çocuklarınıza telefonu daha 1 yaşında bile değilken susması için vermeyin. 7 yaşından sonra kontrollü olarak telefon verilmesi lazım.

3 yaşında bir yeğenim var. Tablet alacağız. Şu an Samsung Galaxy Tab A9 Plus düşünüyorum. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyileri var mıdır?
3 yaşında yeğenine tablet alma, beyin gelişiminin içinden geçeceksin biyokimyasal açıdan - şu an çoğu insanın elinde telefon yapışık, 3 yaşında yapışırsa düşün ileride ne olur. Ki zaten yarım milyar çocuk göreceğiz öyle.

İlla tablet vari bir şey alacaksan şu çizim tabletlerinden al, kalemli, basit, gri veya bir iki renkli.

Günümüzde anne baba olmak cidden zorlaştı ekonomi için çalışıp çocuğunla kaliteli vakit geçirmekte zorlandığı için aileler...

TFT ekranlar kötü oluyor ve RAM, depolama düşük. Bir süre sonra oyun indiremiyorum diye ağlamaya başlar :D Bu fiyat bandında üstte attığım Huawei gayet alınabilir.
7 yaşında iki yeğenime aldım, ikisi de oyun doldurdu. Ama hep aynı oyunları oynadıkları için her türlü yetiyor. 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı