Çocuklara Araba Sürdürmek

Ben 12 yaşımda başladım sürmeye babam ile ve şuan 16 yaşımdayım hala sürüyorum.
Trafiğe ehliyeti alıp şahinle gezen birtakım insandan iyi sürdüğümü düşünüyorum.

Ne kadar iyi sürerseniz sürün, önünüze atlayan dalgın bir yaya bütün olayları değiştirir. Şahsen 18 yaşımdan önce direksiyona bir defa bile oturmadım, gerek de duymadım. 3-4 Yıla yakın zamandır da araba kullanıyorum. Sözüm sadece size yönelik değil, yanlış anlamayın, ama şahsen ehliyetsiz araba sürmeye sebep her ne olursa olsun karşıyım...

Şehir içinde bomboş arazi, şehir dışında alabildiğine toprak alan vs olduğu sürece tek sıkıntı sizin için oluşabilecek maddi zarardır. O da şahsi olarak aldığınız bir risktir ancak trafiğe çıkmak bambaşka bir olay...

Evet, mesele trafiğe kapalı alan değil. Dediğiniz gibi önüne atlayacak tek bir yaya'nın çok kötü sonuçlar doğuracağı aşikar. Dediğim gibi sadece şehir dışı, hiçbir kimsenin olmadığı düz bir toprak yol vs gibi yerlerde olabilir, diğer türlüsü herzaman büyük risk taşıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı