Çocuklara Araba Sürdürmek

Ne kadar iyi sürerseniz sürün, önünüze atlayan dalgın bir yaya bütün olayları değiştirir. Şahsen 18 yaşımdan önce direksiyona bir defa bile oturmadım, gerek de duymadım. 3-4 Yıla yakın zamandır da araba kullanıyorum. Sözüm sadece size yönelik değil, yanlış anlamayın, ama şahsen ehliyetsiz araba sürmeye sebep her ne olursa olsun karşıyım...

Şehir içinde bomboş arazi, şehir dışında alabildiğine toprak alan vs olduğu sürece tek sıkıntı sizin için oluşabilecek maddi zarardır. O da şahsi olarak aldığınız bir risktir ancak trafiğe çıkmak bambaşka bir olay...
Trafiğe gece çıkıyorum oda hafta 1 kez 2 kez falan bir sıkıntı olmuyor daha polise denk gelmedik. :)

@furkyng ehliyetiniz var mı? Yok ise bu iş şakaya gelmez, trafik polisine denk gelmemek ya da gece trafik olmayan saatlerde sürüş yapmanız kesinlikle doğru değil. İnsan hayatı herşeyden önemlidir ve asla şakaya gelmez önerimi dikkate almanız dileği ile.
Çevre yolunda sürüyorum ehliyete 1 yıl 5 ay var

17 yaşında ön koltuğa oturabildim.18 yaşında uzun yol denilebilecek kadar araç sürdüm.Bundan öncesinin zararlı olduğuna inanıyorum.Risk her zaman göz önüne alınmalı ergenlik dönemi sonuçta canı istedi aldı arabayı gitti yaşlı bir teyzeye vurdu vebali kimin olacak ?

17 yaşında ön koltuğa oturabildim.18 yaşında uzun yol denilebilecek kadar araç sürdüm.Bundan öncesinin zararlı olduğuna inanıyorum.Risk her zaman göz önüne alınmalı ergenlik dönemi sonuçta canı istedi aldı arabayı gitti yaşlı bir teyzeye vurdu vebali kimin olacak ?
İzinsiz sürmüyorum babam çevre yolunu kullanıyor her gün istediği zaman veriyor bana.

15-16 yaşına gelmiş kişilere, kontrollü ve trafiğe kapalı alanlarda kullandırılmasını doğru buluyorum. Heves ve çocuk aklı birleşince çok daha kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bu nedenle kontrollü biçimde gazını almak fena bir şey değil bence. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı