Çocukların siyasetle içli dışlı olmaya başlaması

Hocam vallaha BİM olayında kusura bakma ama güldürdün Allah seni de güldürsün.

Ben Türkiye ekonomisi iyi demedim zaten hep dedim hep kötüydü diye.

Hocam markası neydi?

Aklınca arkadaşımız en düşük asgari ücretli ab ülkeleri diye bir arama yapmış fakat bilmediği bir şey var orada askeri ücretle çalışan oranı %5 altında.

Hocam vallaha BİM olayında kusura bakma ama güldürdün Allah seni de güldürsün.

Ben Türkiye ekonomisi iyi demedim zaten hep dedim hep kötüydü diye.

Arkadaşın dediği gibi Avrupa da asgari ücretle çok geçinen yok ama Türkiye de halkın yarısından fazlası asgari ücretle geçiniyor TR de düzgün yaşaman için en az evine ayda 20k falan girmesi gerekiyor.

Güzelmiş. Marka tahminim doğru çıktı kaç paraya alınmıştı acaba merak ettim de

Bizde 2016 Skoda Rapid var 0 almıştık daha 6.500 de falan Km'si 50-60k arasında aldık şimdi satsak 300-400 eder sanırım.

E Almanya Belçika Fransa gibi ülkelerde ucuzdur tabii ki de zaten orada üretilen şey evet çoğu ABD ve Avrupa ülkesinde arabalar ucuz bu gerçek çünkü orada üretiliyorlar örneğin Fransa'da Renault Citroën Almanya'da BMW Audi Ford Mercedes Japonya'da Nissan Toyota vs. çok ucuzdur çünkü üretim yeri Türkiye'ye ithal geliyor bir de vergi olayı evet çok fazla.

Ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Genç yaşlarda neye eğilimleri varsa oraya doğru, düzgün bir şekilde rehber yardım/aracılığı ile ilerlemeliler. Bu tarafa yönelen olursa bireysel olarak siyaset alanına yönlendirilebilir. Temel eğitim, çocukluk, anılar geriye gelmeyen şeyler.

Vergi zaten mesele hocam. Bu kadar çok vergi gerekmesi devlet bütçesinin iyi idare edilmediğinin kanıtı değil midir? E bu da yöneticilere sorulur hazineye ben bakmıyorum ki.

Nefes aldığım için vergi ödeyeceğim diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…