Çocukluğumdan beri gördüğüm kabus

Ben bir defa hasta olmuştum. Gece boyunca kabus gördüm. Kabusta benim ellerimi ve ayaklarımı bağlamışlardı. Beni ateşe atacaklardı. İşin garip yanı da çizgi film gibi gözüküyordu her şey. Tam beni ateşe atacakları sırada hep uyanıyordum. O gece en az 5 defa o rüyayı gördüm. O zaman daha küçüktüm çok korkmuştum ama şimdi olsa korkacağımı sanmıyorum.

Kanka senin artık tedavi olman gerekiyor çok ciddiyim

Nazar falan olabilir besmele çekerek yat bir de arada bir Kuran oku

Kanka senin artık tedavi olman gerekiyor çok ciddiyim
Yok ya o kadar ciddi sorunlarım yok bence. Beni psikolojik olarak rahatsız eden tek şey takıntılarım. Zamanında bu konuda tedavi olmaya çalışsaydım çok daha iyi olurdu tabi ama artık geçti. Belki gelecekte kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başlarsam giderim.

Bir kabus görmüştüm çok korkmuştum, yakın zamanda oldu. Gecenin bir vakti bir parktayım ve bir adam bana dedi ki burda tecavüzcü olur burda delikler olur dedi bana doğru koşmaya başladı, imdat diye bağırıyorum sesim çıkmıyor. Orda bitti rüya cidden korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…