Çocukluğumuzun en iyi oyunu: Transformice!

abinizjoe3113

Hectopat
Daha fazla  
Var ya şu oyun kadar güzel bir şey yok. 2012-2014 Full bunla geçti, bugün yine bakayım dedim. Kitlesi toksikleşmiş olsa bile iyi arkadaş bulunca aynı tadı veriyor.
Oyuncu kitlesi düşmüs, eskisi gibi bir oda 100 kişi değil ama yine de çok güzel oyun. Son dönemlerde Oynanmaya başlamış.
Oyun Steam'de var, indirin oynayın. İki saniyede iniyor zaten xD

Var ya şu oyun kadar güzel bir şey yok. 2012-2014 Full bunla geçti, bugün yine bakayım dedim. Kitlesi toksikleşmiş olsa bile iyi arkadaş bulunca aynı tadı veriyor.
Oyuncu kitlesi düşmüs, eskisi gibi bir oda 100 kişi değil ama yine de çok güzel oyun. Son dönemlerde oynanmaya başlamış.
Oyun Steam'de var, indirin oynayın. İki saniyede iniyor zaten xD.

Hiç oynamadım ama birkaç videosunu izledim sanırım fare arkadaşlarımızla parkurları geçiyoruz ve chat olayı da vardı bildiğim kadarıyla güzel görünüyor ama sizinde dediğiniz gibi kaç yıllık oyun tabi ki çoğu kitlesi toxicleşecek

Garip bir oyun. İlk oyunumda herkes birbirine küfür ediyordu. Birisi hacker olduğunu iddia ediyor, diğeri de onu mahkemelik edeceğini söylüyordu. Sonra mahkemelik edeceğim diyen özür falan dilemeye başladı çok garip ortam.
Yok ya, artık o kadar toxic değil. Hacker, mahkemelik edeceğim yok merak etme.

O zamanlar da herkes birbirine sövüyordu şimdi de, oyunda P2W diye bir şey olmadığı için çizgisini bozdu diyemeyiz, saçma sapan haritalar dışında bozulan bir şey yok oyunda :D Onu da istemeyenler zaten vanillada oynuyor.

2014 zamanlarında oynardım hala da Steam üzerinden oynamaktayım kitlede büyük değişim var onun dışında oyuna Event dışında hiç güzel bir şey gelmiyor moderatörler raporlanan kişilere bakmıyor bunları saymassak gayet iyi oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı