Çocukluk arkadaşım hapse girdi

Çocukluk arkadaşı deyince halen çocuk olduğunu düşünmemiştim.
 
Maalesef vaktimi alıyor. Kısa ve anlamsız cevaplar vererek sizin gibi boş yapmayı tercih edeceğim ben de. İnsanlara bir şey anlatmak hele burada, anlamsız cidden.
O yüzden yazmayın.

Şaka mısın sana en başta doğru düzgün bir cevap verdim bana senin taktiğini kullanıp "hahaha" attım dedin benim cevabım kısa ve anlamsız ama senin cevabın anlam dolu ve uzun mu? Hadi tamam en Müslüman sensin en zeki en anlam dolu cevapları da sen veriyorsun
 
@495477 (Jarvan IV), bak kardeş seni engellemek istemiyorum, daha yazma. Benim için bir şey ifade etmeyen yorumunu okumadım.
 
Allah'a sıkıntı pek olmaz ama Atatürk'e anayasa maddeleri gereği başı yanabilir. Bana göre ikisi de yanlış ve arkadaşın "kara mizah" saçmalığını fazla kaçırmış, gayet hak ediyor. Bana kalsa en az 6 yıl hapis cezası veririm.
 
Hakaret cezasını anlamsız buluyorum.
 
Arkadaş "güya" kara mizah yapıyormuş. O yüzden saygılı olmak zorunda değil. Bildiğiniz üzere kara mizah'ta yok kırmızı çizgimiz vs. diye bir şey yok.
 
Bakın gerçekten Allah'a sövülsün falan demiyorum ama o kadar katil, tecavüzcü falan varken Allah'a Ata'ya söveni mi alıyorlar?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…