İngilizce oynamak daha mantıklı Türkçe yamada çok hata var(Türkçe dil desteği olmayan oyunlarda)
Bence İngilizce oynamaya devam edebilirsiniz hojam.
COD 2 MW Eski mi yeni mi?Arkadaşlar ücretsiz Türkçe yama dosyası olan var mı? Aradım aradım bulamadım, bir yardımcı olsanız.
(nfs most wanted oynuyom ben bi gram ingilizce bilmememe rağmen ara sahnelerde ne dediğini anlabiliyom)Hocam anlamadığım yer gelirse ne yapacağım.Googleden çevireyimmi
Hocam anlamadığım yer gelirse ne yapacağım. Google'dan çevireyim mi?
hojam nfs underground 1in türkçe yama indirmiştim Türkçeden çok ingilizce yazıyordu direk sildim yamayıBence oyunun hikayesine kısa bir göz gezdir spoiler yemeden karakterlerin aklında bağdaşması için sonra oyuna geç. Arkadaşın dediği gibi bazı oyunların yamaları aşırı dandik oluyor ben birkaç tane yamayı silip orijinal dilde oynadığımı hatırlıyorum oyunları o derece kötülerdi.
Yeni remasteredCOD 2 MW Eski mi yeni mi?
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered (Türkçe Yama)
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - Türkçe Yama Çeviri İçeriği: - Oyunda Türkçe karakter desteği bulunuyor. Uyumlu Oyun Sürümleri: ''v1.1.2.1279292'' (ve üzeri sürümler için) Bilgilendirme: Türkçe yama oyunun İngilizce dili üzerine yapılmıştır. Oyununuzun önce İngilizce...sinnerclownceviri.com
açılmıyor hocamCall of Duty: Modern Warfare 2 Remastered (Türkçe Yama)
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - Türkçe Yama Çeviri İçeriği: - Oyunda Türkçe karakter desteği bulunuyor. Uyumlu Oyun Sürümleri: ''v1.1.2.1279292'' (ve üzeri sürümler için) Bilgilendirme: Türkçe yama oyunun İngilizce dili üzerine yapılmıştır. Oyununuzun önce İngilizce...sinnerclownceviri.com
Yeni remastered
sinnerclownceviri.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.