Çözüldü CoD 4 Remastered'da sinematikler oynatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

UmKay

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oyununu Microsoft Store'dan aldım. Türkçe yama da yaptım oyuna. Bölüm yüklenirken oynatılan sinematik ben de oynatılmıyor. Örneğin bir göreve başlarken, normalde USMC veya SAS logosu dönerken arka planda sinematik başlaması gerekiyor. Bunu The Bog bölümünde keşfettim, o bölümün yükleme ekranında sadece USMC yazısı dönüyor, sinematiği oynatmıyor. Sinematiğin sesleri geliyor ama görüntü yok. Sonra da bölümü başlatıyor. Bazı videolar izledim, YouTube'da bazı bölümlerde de sinematiğin yarısından sonra falan oynatmaya başlamış, karşılaştırdım. Bu sorunu baya bir araştırdım ama çözüm bulamadım pek. Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulan birileri var mı? Her türlü yardıma açığım. Bu arada Türkçe yamadan kaynaklanıyor da olabilir. Emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bildiğim kadarıyla Microsoft Store'da dosya bütünlüğü doğrulama gibi bişey yok. Silip tekrar yükleyebilirim anca. Bunu da yapmayı hiç istemiyorum çünkü tekrar Türkçe yama yapmak uğraştıracak.

Güncelleme: Oyunu silip tekrar yükledim. Yine aynı. Bölümlerin yüklenmesi sırasında sinematikler oynamıyor SAS ya da USMC ekranda dönüp duruyor. Sinematiğin sesi var ama sinematik yok. Activision desteğe yazdım bakalım ne dieycekler.

Beyler Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oyununu Microsoft Store üzerinden satın alıp indirirseniz oyunun sansürlü halini oynamış oluyorsunuz. Sansürde bazı bölümlerin (The Coup, The Bog) gibi bölümlerin bölüm başı brifing videoları yerine S.A.S. ya da U.S.M.C. rozetleri gösteriliyor. Brifing videosunun sesi var ama görüntü yok. Bu oyunun sansürlü olmasından kaynaklanıyormuş. Ortadoğu ülkeleri ve Türkiye'de sansürlenmiş oyun.
Bildiğim kadarıyla Microsoft Store'da dosya bütünlüğü doğrulama gibi bişey yok. Silip tekrar yükleyebilirim anca. Bunu da yapmayı hiç istemiyorum çünkü tekrar Türkçe yama yapmak uğraştıracak.

Güncelleme: Oyunu silip tekrar yükledim. Yine aynı. Bölümlerin yüklenmesi sırasında sinematikler oynamıyor SAS ya da USMC ekranda dönüp duruyor. Sinematiğin sesi var ama sinematik yok. Activision desteğe yazdım bakalım ne dieycekler.

Beyler Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered oyununu Microsoft Store üzerinden satın alıp indirirseniz oyunun sansürlü halini oynamış oluyorsunuz. Sansürde bazı bölümlerin (The Coup, The Bog) gibi bölümlerin bölüm başı brifing videoları yerine S.A.S. ya da U.S.M.C. rozetleri gösteriliyor. Brifing videosunun sesi var ama görüntü yok. Bu oyunun sansürlü olmasından kaynaklanıyormuş. Ortadoğu ülkeleri ve Türkiye'de sansürlenmiş oyun.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı