Çözüldü CoD 5 Feature transfer error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yozlasdas

Megapat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Meslek
denizci
Merhaba arkadaşlar bugün cod 5 word at war'ı yükliyecektim. Ancak yükleme tam başladığında aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

1zed1ld.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de 20dolar ama alacak kartım yok. :D Playstore'de ise 70 lira. Bende biliyorum orijinal alsam sorun çıkarmaz ama fakirlik ne yapalım. Aslında sorun çıkarması ve multiplayer oynanmaması iyi. Çünkü böyle sorunlar olmasaydı orijinal almağın anlamı kalmazdı. Bana zombisi açılsın yeter. :D Torrent indirdim crc konrolü ne bilmiyorum. Oyun inerken elektrikler gitmişti bunuda hatırlatayım. Son olarak interneti kapatıp tekrar deniyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yaptım arkadaşlar. Oyunu 'd'ye attım. H'ye kur dedim. Ancak bu hatayı alıyordum. Yerel disk c'de 7gb yer açtım. Tekrar kuruluma basladım H'ye kur diyiyorum ama C'ye kurdu. Bende C'ye kurduğunu kesip H'ye yapıştırdım ve girdim oyuna. Tek kişilik zombi açmada da sıkıntı yok.

KISACA ÇÖZÜM: Yerel disk C'de minimum 7.5gb yer açın. ;)

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı