Sorun hala devam ediyor. Oyun donupta, oturumu kapatıp açtıktan sonra, oyuna girmek istediğimde oyun açılmıyor. Siyah ekranda kalıyor ve "fatal error" hatası veriyor. Ekran kartı bu durumdan kurtuldu diye sağ alt köşeden uyarı geliyor. Yardım lütfen..Oyun donuyor ve bilgisayarda ctrl+alt+delete yapıp, oturumu kapatıp, tekrar girmek zorunda kalıyorum.
Ekran kartı güncel
Windows 8.1
Gtx 770 ekran kartı
İ7 4770 işlemci
Asus Z87 pro anakart
8 GB ram
Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Bu güncellemeleri niye bu kadar geciktiriyorlar, anlamıyorum. En hafif tabirle saçmalık. 3 yıl boyunca oyun geliştir, sonuca bak rezalet. İşin kötüsü oyuna girebilmek için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Oyunda hile yapanlar da cabası. Pingin kötü ise oyunda ayakta kalamıyorsun. Oyun gerçekten çok sorunlu.O oyun tam optimize değil kardeşim aynı sorun bende de vardı bir türlü düzelmedi mecbur yeni güncellemeleri bekleyeceğiz.
Oyun çıkalı 2 ay oldu. Bazı güncellemeler geldi ama derde deva olamadı. İnşallah düzelir, bekliyoruz.Vallahi bilmiyorum ama; Geçen sene, Battlefield 4 oyunu çıktığı zaman da sorunluydu 1-2 ay sonra düzeldi. İnşallah bu da düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.