Cabbar_01
Picopat
Daha fazla
Daha önceden en düşük ayarlarda eski bilgisayarımda bitirmiştim hemde crackli oyundu. Şimdi steam de oyuna sahibim ordan oynuyorum orijinal oyun olmasına rağmen anlamsız takılmalar var. Black ops 6 oynadım gram takılmayan pc hatta advanced warfare den daha sonra çıkan infinite warfare de takılmayan pc bu oyunda paso takılıp donuyor. Yav bilgisayar kötüde değil yeni bilgisayar daha 32gb RAM i7 14700hx işlemcisi ve RTX4070 ekran kartım var. Çok garip bir durum 3. bölüme anca geldim ve dediğin yerde aynı durumu yaşıyorum takılıyor kalıyor orda.Bu şekilde spam yaparak yardım bulamazsın. Konuyu hortlatmamın sebebi benzer sorunu yaşıyor olmam. Hikaye modunda başka bir üllkenin başbakanını kurtardıktan sonra yeni görev yerine giderken meydanda bizi kıstırıyorlar , savunurken "biofuel" tankının kendisi yada üstünde bir bomba patlayınca "baaam" patlama sesi geliyor ve ekran donuyor, oturumu kapatmadan bilgisayarı kullanamıyorum.
Çözümü bir sitede buldum garip bir şekilde tamamiyle düzeldi ve bütün ayarlar 2k full de oynuyorum tek bir donma kasma yok şuan link olarak burayada bıraktım. Call of Duty Advanced Warfare Lag Kasma Sorunu Çözüm Önerile...Daha önceden en düşük ayarlarda eski bilgisayarımda bitirmiştim hemde crackli oyundu. Şimdi steam de oyuna sahibim ordan oynuyorum orijinal oyun olmasına rağmen anlamsız takılmalar var. Black ops 6 oynadım gram takılmayan pc hatta advanced warfare den daha sonra çıkan infinite warfare de takılmayan pc bu oyunda paso takılıp donuyor. Yav bilgisayar kötüde değil yeni bilgisayar daha 32gb RAM i7 14700hx işlemcisi ve RTX4070 ekran kartım var. Çok garip bir durum 3. bölüme anca geldim ve dediğin yerde aynı durumu yaşıyorum takılıyor kalıyor orda.
Son düzenleme: