Oyun donuyor ve bilgisayarda ctrl+alt+delete yapıp, oturumu kapatıp, tekrar girmek zorunda kalıyorum.
Ekran kartı güncel
Windows 8.1
Gtx 770 ekran kartı
İ7 4770 işlemci
Asus Z87 pro anakart
8 GB ram
Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun donuyor ve bilgisayarda ctrl+alt+delete yapıp, oturumu kapatıp, tekrar girmek zorunda kalıyorum.
Ekran kartı güncel
Windows 8.1
Gtx 770 ekran kartı
İ7 4770 işlemci
Asus Z87 pro anakart
8 GB ram
Sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun hala devam ediyor. Oyun donupta, oturumu kapatıp açtıktan sonra, oyuna girmek istediğimde oyun açılmıyor. Siyah ekranda kalıyor ve "fatal error" hatası veriyor. Ekran kartı bu durumdan kurtuldu diye sağ alt köşeden uyarı geliyor. Yardım lütfen..
Bu güncellemeleri niye bu kadar geciktiriyorlar, anlamıyorum. En hafif tabirle saçmalık. 3 yıl boyunca oyun geliştir, sonuca bak rezalet. İşin kötüsü oyuna girebilmek için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Oyunda hile yapanlar da cabası. Pingin kötü ise oyunda ayakta kalamıyorsun. Oyun gerçekten çok sorunlu.
Donma sorunu hala geçerli ve buna ilaveten oyun hata veriyor ekran kartı bu durumdan kurtuldu diye yazı çıkıyor. Çözüm var mı arkadaşlar? Birisi bi yol göstersin. Yardım lütfen.
Kardeş ben az önce bir kişinin test videosunu izledim. Fps düşmesi yaşanmıyordu ve gayet akıcı oynuyordu oyunu. Ama Senaryo moduydu. Multiplayer modunda nasıl bilemem ama oyunun senaryo modunda fps düşmesi olcağını zannetmiyorum.
Fps düşmesi oluyo ama oyunu akıcı oynuyorum. Oyun donduğunda kapatıp tekrar girmem gerekiyor. Hatta bilgisayarı da kapatıp açmam gerekiyor. Buna çözüm arıyorum. Birde oyun hata veriyo ve ekran kartı bundan kurtuldu diyor. Bunları çözmem gerekiyor. İlgilendiğin için teşekkürler.