Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 10 Haziran 2015 #1 Böyle hata veriyor. Sonra da ekran kartı bu durumdan kurtuldu diyor. Yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2015
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #2 Oyun orijinal mı?
Efe Yurt Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #3 özgür2 dedi: Böyle hata veriyor. Sonra da ekran kartı bu durumdan kurtuldu diyor. Yardım lütfen. Eki Görüntüle 76250 Genişletmek için tıkla... Aynı hata bende de bulunmakta çözebildin mi ?
özgür2 dedi: Böyle hata veriyor. Sonra da ekran kartı bu durumdan kurtuldu diyor. Yardım lütfen. Eki Görüntüle 76250 Genişletmek için tıkla... Aynı hata bende de bulunmakta çözebildin mi ?
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 11 Haziran 2015 #4 Erkan Çevik dedi: Oyun orijinal mı? Genişletmek için tıkla... Ceza yemişim o yüzden geç yazıyorum. Oyun orjinal. Multiplayer'da oluyor bu sorun. Singleplayer'da sorun yok. Son düzenleme: 11 Haziran 2015
Erkan Çevik dedi: Oyun orijinal mı? Genişletmek için tıkla... Ceza yemişim o yüzden geç yazıyorum. Oyun orjinal. Multiplayer'da oluyor bu sorun. Singleplayer'da sorun yok.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 11 Haziran 2015 #5 Silinen üye dedi: Aynı hata bende de bulunmakta çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... Çözüm ile ilgili cevap veren olmadı. Sorun devam ediyor. Çözüm bulabilirsen beni de haberdar et lütfen. Ben bulabilirsem seni haberdar ederim.
Silinen üye dedi: Aynı hata bende de bulunmakta çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... Çözüm ile ilgili cevap veren olmadı. Sorun devam ediyor. Çözüm bulabilirsen beni de haberdar et lütfen. Ben bulabilirsem seni haberdar ederim.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 12 Haziran 2015 #7 @Erkan Çevik oyun orjinal mi diye sordunuz. Ama oyundaki sorunla ilgili herhangi bir çözüm yolu göstermediniz.
@Erkan Çevik oyun orjinal mi diye sordunuz. Ama oyundaki sorunla ilgili herhangi bir çözüm yolu göstermediniz.
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #8 Oyunun kurulu olduğu yerden diretx elle kurup dene.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 12 Haziran 2015 #9 Silinen üye dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden diretx elle kurup dene. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim teşekkürler.
Silinen üye dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden diretx elle kurup dene. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim teşekkürler.
Efe Yurt Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #10 Silinen üye dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden diretx elle kurup dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor gene de sağolasın.
Silinen üye dedi: Oyunun kurulu olduğu yerden diretx elle kurup dene. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor gene de sağolasın.