Merhaba arkadaslar. COD Advanced Warfare Multiplayer oynarken karakterim kendi kendine ilerliyor. Ates ederken maus'dan elimi cektigimde hala ates etmeye devam ediyor. Sarjoru ikikere degistiriyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? AMD sistem kullanan arkadaslarim var onlarda boyle bir sorun yok. Cok sinir bozucu bir olay. isletim sistemini degistirdim yine ayni Windaws 7 den Windows 10 a yukselttim ama nafile. Anlayan arkadaslar yardim ederse cok sevinirim. Oyun orjinal driver lar guncel isi degerleri normal. sistem bilgilerim su sekildedir:
Ping sayisal gostergesi yok sadece seviye cubuguyla gosteriyorlar. Seviye cubuklari ful. Benim lagda sorun var hocam ben adami gordugumde adam coktan vurmus oluyor beni.
Bende de bazen fps oyunları oynarken bu tür problemle karşılaşıyordum. Bu tür problemle karşılaştığım zaman belki saçma gelice tek yaptığım bilgisayarı kablosuz internetten çıkarıp ethernet kablosuyla internete bağlayınca hep sorun çözlüyordu.
Bende de bazen fps oyunları oynarken bu tür problemle karşılaşıyordum. Bu tür problemle karşılaştığım zaman belki saçma gelice tek yaptığım bilgisayarı kablosuz internetten çıkarıp ethernet kablosuyla internete bağlayınca hep sorun çözlüyordu.
Hocam zaten Multiplayer oyunlarinda kablosuz baglanmak hem ping degerini yuksek tutar hemde cok kotu Lag yasarsin. Senin durumun normal oyun oynuyorsan kablo kesin sart, ben kabloyla baglaniyorum zaten.