COD Advanced Warfare MP Karakter ilerlemesi

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. COD Advanced Warfare Multiplayer oynarken karakterim kendi kendine ilerliyor. Ates ederken maus'dan elimi cektigimde hala ates etmeye devam ediyor. Sarjoru ikikere degistiriyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? AMD sistem kullanan arkadaslarim var onlarda boyle bir sorun yok. Cok sinir bozucu bir olay. isletim sistemini degistirdim yine ayni Windaws 7 den Windows 10 a yukselttim ama nafile. Anlayan arkadaslar yardim ederse cok sevinirim. Oyun orjinal driver lar guncel isi degerleri normal. sistem bilgilerim su sekildedir:
  • ASROCK 990 FX XREME3 Ana kart
  • COLLER MASTER BRONZ 700 WATT PSU
  • ASUS R9X280 Ekran karti
  • 120 GB SSD
  • 500 GB HDD
  • 12 GB 1600 MHZ Ram bellek
  • AMD FX 8320 islemci

Yazınızı okurken aklıma direk Ping geldi. Oyunda iken Ping fazla ise oluyor bu tür olaylar genellikle.

Programa gerek yok ki, skor tablosunu açın zaten orada ping yazar.
Ping sayisal gostergesi yok sadece seviye cubuguyla gosteriyorlar. Seviye cubuklari ful. Benim lagda sorun var hocam ben adami gordugumde adam coktan vurmus oluyor beni.

Yardim bekliyorum arkadaslar.

Bende de bazen fps oyunları oynarken bu tür problemle karşılaşıyordum. Bu tür problemle karşılaştığım zaman belki saçma gelice tek yaptığım bilgisayarı kablosuz internetten çıkarıp ethernet kablosuyla internete bağlayınca hep sorun çözlüyordu.

Bende de bazen fps oyunları oynarken bu tür problemle karşılaşıyordum. Bu tür problemle karşılaştığım zaman belki saçma gelice tek yaptığım bilgisayarı kablosuz internetten çıkarıp ethernet kablosuyla internete bağlayınca hep sorun çözlüyordu.
Hocam zaten Multiplayer oyunlarinda kablosuz baglanmak hem ping degerini yuksek tutar hemde cok kotu Lag yasarsin. Senin durumun normal oyun oynuyorsan kablo kesin sart, ben kabloyla baglaniyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı