CoD Black Ops 6 erken erişimde alınmalı mı?

IFC23W

Megapat
Merhaba. Oyunu çıkış tarihinde yorumlarına bakıp mı alayım? Ya da ön siparişte iken alıp geçeyim mi? Hangisi daha mantıklı olur? Oyun zaten 8 gün sonra ön siparişten çıkacak.

Oyunu seviyorsanız alabilirsiniz. Fiyatı pahalı olsada değer gibi duruyor. Tabii kişisel olarak oyunun çıkmasını bekleme taraftarıyım genellikle.

Hocam bence az daha bekleyin isterseniz oyunu Game Pass üzerindende deneyebilirsiniz. Alıp almamaya öylede karar verirsiniz.

Oyunu seviyorsanız alabilirsiniz. Fiyatı pahalı olsa da değer gibi duruyor. Tabii kişisel olarak oyunun çıkmasını bekleme taraftarıyım genellikle.

Fiyatı umurumda değil zaten oyunu Controller ile oynayacağım Xbox gen9 gamepade sahibim ve Steam'den alacağım yabancı yorumları okudum MW3-MW2ye göre gelişmiş deyip övende var oyunu gömende var benim aklımda çıktıktan sonra incelemerine metacritic puanına vs bakacağım ama önemli bir kısım var pcim şu anda garantide alsam da betaya girip oynayamam bu sebeple çok kararsızım.

@IFC23W, Game Pass üzerinden çıktığında deneyin. Severseniz alabilirsiniz.

Hocam bence az daha bekleyin isterseniz oyunu Game Pass üzerindende deneyebilirsiniz. Alıp almamaya öylede karar verirsiniz.

@IFC23W, Game Pass üzerinden çıktığında deneyin. Severseniz alabilirsiniz.

Game Pass'te olacağını biliyorum ama Game Pass kullanmak bana göre değil Steam'de de oyun tamamen bizim olmadığını biliyorum en kötü 2 saati geçirmeden iade ederim öyle bir durumda ama yüksek ihtimalle etmeyeceğim sebebi ise videolardan izlediğim kadarıyla oyun epey hızlı ve bende oynadığım oyunların hızlı olmasını seviyorum benim merak ettiğim kısım burası değil büyük ihtimalle bekleyeceğim en azından pcim garantiden gelene kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı