CoD Black Ops 6 multiplayer için tavsiyeler

İlk defa CoD multiplayer oynuyorum. Bir sürü mod var. Hardcore kısa maçlarda silah kasmaya çalışıyorum ama meta silahlar hangisi, ve bu silahları genel olarak Warzone için mi kasıyor insanlar? Genel olarak multiplayer modları çok kısa veya deathmatch tarzı sürüyor fazla rekabetçi hissiyat vermedi bana.

Kısaca en çok hangi modlar oynanıyor, Warzone BO6 için ne zaman çıkacak vs. özet bilgi geçebilir misiniz? Teşekkürler.

14 Kasım'da geliyor. Oyuna 1. sezonda aynı tarihte gelecek. XP, silah ve silah görevleri için hardcore Stakeout haritasında kasabilirsiniz. Normal core oyunda ise Nuketown 24/7 haritası oynanıyor.

14 Kasım'da geliyor. Oyuna 1. sezonda aynı tarihte gelecek. XP, silah ve silah görevleri için hardcore Stakeout haritasında kasabilirsiniz. Normal core oyunda ise Nuketown 24/7 haritası oynanıyor.
Hocam Stakeout haritasını oynuyorum ama oyun 5 dakika sürüyor, geri lobiye dön maç bul 2 dakika sürüyor beni gıcık etti.

Bir de genel olarak hangi silahlara yoğunlaşmak gerek? Kişiye göre değişir ama en iyi 3-4 silah bellidir sanırım.

Oyunda her silahı en iyi şekilde oynayan kişiler var. "AS VAL" isimli silah mesela çok seri atış yapıyor ama genel hasarı düşük. Her silahı oynayarak kendinizin iyi olduğu silahı bulmanız bence daha yararlı olur. Ben ilk As Val silahını kasmıştım mesela. Kasarken aşırı derece de zorlandım. Hızlı sıkıyor ama az vurduğundan öldürmüyordu. Başkası tek sıkışta öldürüyordu ama. :D
SMG silahlardan Jackal PDW öneririm.

İlk defa CoD multiplayer oynuyorum. Bir sürü mod var. Hardcore kısa maçlarda silah kasmaya çalışıyorum ama meta silahlar hangisi, ve bu silahları genel olarak Warzone için mi kasıyor insanlar? Genel olarak multiplayer modları çok kısa veya deathmatch tarzı sürüyor fazla rekabetçi hissiyat vermedi bana.

Kısaca en çok hangi modlar oynanıyor, Warzone BO6 için ne zaman çıkacak vs. özet bilgi geçebilir misiniz? Teşekkürler.

Hocam zombi modunu oyna silahları geliştir desenleri aç öyle multiye girmeni öneririm.

Meta silah diye bir şey yok hocam o silahın levelına bağlı sana uygun silahı seç mesela ben Sniper oynuyorum herkese tek atıyorum. Çok zevk alıyorum

Oyunda her silahı en iyi şekilde oynayan kişiler var. "as VAL" isimli silah mesela çok seri atış yapıyor ama genel hasarı düşük. Her silahı oynayarak kendinizin iyi olduğu silahı bulmanız bence daha yararlı olur. Ben ilk as VAL silahını kasmıştım mesela. Kasarken aşırı derece de zorlandım. Hızlı sıkıyor ama az vurduğundan öldürmüyordu. Başkası tek sıkışta öldürüyordu ama. :D
SMG silahlardan jackal pdw öneririm.

Millet deli gibi pompalı oynuyor ev haritasında pusuyor hocam bu oyunda neden pusar bir insan.

Selamlar, ben ps5 te call of duty multiplayer oynamaya yeni başladım. Genelde ak47 ile oynuyorum ama bazen degistirmek gerekiyor. Fakat ben öldükten sonra nasıl değiştireceğimi çözemedim 🤣🤣. Bilen biri yardımcı olabilir mi???

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı