CoD Black Ops 6 oynarken bilgisayar kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

DARC

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450 AORUS ELITE | RYZEN 5 2600 | SAPPHIRE RX580 PULSE 8GB | XPG D60G 2x8GB 3000MHZ | SHARKOON SHP650 V2 80+ | WD GREEN 240GB SSD | CRUCIAL BX500 120GB | WESTERN DIGITAL PURPLE 2TB

COOLER MASTER MK750 | ENDGAME GEAR XM1 | LOGITECH F710 | STEELSERIES ARCTIS 5 | QCK+ LARGE | ACER ED242QRABIDPX | Sharkoon Pure Steel RGB | Presonus AudioBox iTwo | M-AUDIO BX5 x2
Meslek
Öğrenci
RAM
XPG SPECTRIX D60G 3000MHz
Ekran kartı
RX 5700 XT
Anakart
Gigabyte B450 Aorus Elite
İşlemci
Ryzen 5 2600
CoD: Black Ops 6 oynarken sanki elektrikler gitmiş gibi bir anda kapanıyor.

Nereden öğrenebilirim ?

Nereden Öğrenebilirim
MSI Afterburner tarzı bir program kullanabilirsiniz. Oyundayken sıcaklıkları o şekilde anlık görebilirsiniz.
Ayrıca aklıma güç kaynağı da geliyor. Benim de eski güç kaynağım arızalı olduğu için bazı oyunlarda anlık gücü kesiyordu ve bilgisayar reset atıyordu.
Önce bir sıcaklıkları görelim, ondan sonra güç kaynağına ve diğer parçalara yönelebiliriz.

MSI Afterburner tarzı bir program kullanabilirsiniz. Oyundayken sıcaklıkları o şekilde anlık görebilirsiniz.
Ayrıca aklıma güç kaynağı da geliyor. Benim de eski güç kaynağım arızalı olduğu için bazı oyunlarda anlık gücü kesiyordu ve bilgisayar reset atıyordu.
Önce bir sıcaklıkları görelim, ondan sonra güç kaynağına ve diğer parçalara yönelebiliriz.
Afterburner'ı oyun içinde nedense bir türlü çalışmıyor ama oyun içinden değerler ile ekran görüntüsü aldım belki iş görür diye

-Düzenleme: Yükleyemiyorum çünkü site izin vermiyor boyutu büyük diyor dosya olarak göndermeye çalışınca da yasaklı link diyor.

Afterburner'ı oyun içinde nedense bir türlü çalışmıyor ama oyun içinden değerler ile ekran görüntüsü aldım belki iş görür diye
Oyun içinde çalışması için ayarlarda 'İzleme' kısmından ayar yapmanız gerekiyor.
Yoksa otomatik olarak OSD oyunlarda gözükmez.
Şuradan izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı