CoD: Black Ops Cold War Warzone’a Ne Zaman Eklenecek?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Activision Blizzard, yapmış olduğu açıklamayla beraber Call of Duty Black Ops Cold War’ın Aralık ayında Warzone’a ekleneceğini açıkladı. 13 Kasım‘da satışa sunulacak olan Call of Duty Black Ops Cold War için geri sayım devam ederken, Activision Blizzard Başkanı serinin yeni oyunuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yatırımcı toplantısında basına açıklamalarda bulunan Activision Blizzard Başkanı Daniel Alegre, […]

Devamı: CoD: Black Ops Cold War Warzone’a Ne Zaman Eklenecek?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

BO1 ve MW1'in multisini bedava yapsa ona razıyım PC'de alacağımda multide insan var mı bilmiyorum boşa al mıyım.

MW2 sunucuları Allah yoluna çalışıyor şuan. Çoğu oyuncu şikayetçi. Artık eski oyun oldukları için fazla ilgilenilmiyor. Bazı özellikler kırpılmış durumda. MW1 ve BO1 sunucuları ne durumda bilmiyorum ama yeni nesil hile korucuları yok o oyunların, fazla toksit oyuncu olabilir.

Boş verin Warzone'u falan. Önemli olan hikaye modu. Bence hikayesi kötü olacak. Kim bana katılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…