CoD BO6 vs CoD MW2

En doğru kararı verdin hocam. Mükemmel bir oyundur, konuyu görünce bende MW serisini indirmeye başladım.

Hocam indirirken şu şekil bir şey indi yanında. Açtım ama içinde bir şey yok yani 30 GB boyuttaydı hem de.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-12 234255.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-12 234255.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 17
Olmaması gerek normalde, nereden indirdiniz?

Game Pass'te mecbur indirtiyor. Ben MW2'yi işaretledim yanında bunu da indirtti. İçince bir şeyde yok sadece Game Pass'te zaten var olan Call of Duty oyunlarını indirebileceğin bir platform gibi. Yani hiçbir amacı yok gibi duruyor.

Game Pass'te mecbur indirtiyor. Ben MW2'yi işaretledim yanında bunu da indirtti. İçince bir şeyde yok sadece Game Pass'te zaten var olan Call of Duty oyunlarını indirebileceğin bir platform gibi. Yani hiçbir amacı yok gibi duruyor.

Vallahi bilmiyorum hocam, belki gerekli bir uygulamadır.

İki oyunu da oynayıp bitirmiş birisi olarak MW2'yi gerçekten beğendim hatta az önce 2. kez bitirmek için tekrar indirdim. BO6 gerçekten seveni de çok sevmeyeni de oyunun içinde 2-3 görev hariç kalanını beğendiğimi söyleyebilirim özellikle böyle hikayeye dayalı, ortam detaylarına özenilmiş iç mekan görevleri çok sevdim. İkisini de oynamanı öneririm fakat içlerinden MW2 daha çok hoşuma gitti.

Call of Duty uygulamasından MW2 veya diğer CoD oyunlarına giriş yapıyorsunuz. Yani MW2'yi indirmiyor o uygulamadan giriyorsun saçma olmuş bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı