CoD ghost hangi seride?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Modern Warfare 2017 oynadım fakat ghost karakteri yoktu. Serinin hangi oyununda bulunuyor ghost karakteri?

Peki ana karakterimiz olarak mı görüceğiz yoksa soap ile devam mı?
Yan karakter hocam.

Hocam karakterin konuşması bile yok doğru düzgün. Duygusu vs. yok editçi tayfalar kendilerini havalı sandığı için edit vs. yapıyorlar bomboş karakter.
Gerçek edit yapılacak karakter World at War'dan Roebuck aslında.

“Years after the raid on Makin, we're heading up an all-out assault on Peleliu Island. No POWs to rescue this time... Our mission: Take the airfield and cripple their supply network. Alongside familiar faces, fresh faced recruits... the older guys like Miller, Sgt. Sullivan and myself, we're known as the old breed... "Old"… we're not even out of our twenties”

Son düzenleme:
Ghost karakterinin çok abartıldığını düşünüyorum. Bunu da yazayım dedim çok içimde kalmıştı :D

"Yes sir negative sir. Yes sir negative sir. Yes sir negative sir."

Hocam karakterin konuşması bile yok doğru düzgün. Duygusu vs. yok editçi tayfalar kendilerini havalı sandığı için edit vs. yapıyorlar bomboş karakter.

Dediklerinize aşırı katılıyorum hocam. Activision'un sadece fan service amaçlı çıkarıp kullandığı bomboş bir karakter, bunu yeni gören 3-5 çocuk da "ghost aynı ben" diyerek triplere giriyor ve kendini havalı sanıyor.

Hepsi aşırı cringe ve boş geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı