gokhanbicakci Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 76 18 Mart 2020 #1 Aşağıda gözüktüğü gibi mail ve şifremi girince bu ekranda kalıyor. Oyunu dün rusya üzerinden satın aldım. Dosya Ekleri Adsız.png 27,1 KB · Görüntüleme: 85 Adsız.png 27,1 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2020
Aşağıda gözüktüğü gibi mail ve şifremi girince bu ekranda kalıyor. Oyunu dün rusya üzerinden satın aldım.
Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #2 gokhanbicakci dedi: Aşağıda gözüktüğü gibi mail ve şifremi girince bu ekranda kalıyor. Oyunu dün rusya üzerinden satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sanırım rusya üzerinden VPN ile girmek zorundasınız. Artı 0 Eksi
gokhanbicakci dedi: Aşağıda gözüktüğü gibi mail ve şifremi girince bu ekranda kalıyor. Oyunu dün rusya üzerinden satın aldım. Genişletmek için tıkla... Sanırım rusya üzerinden VPN ile girmek zorundasınız.
Paslı Kova Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 61 Yer Kastamonu, Taşköprü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Mart 2020 #3 Bu hangi Call of Duty serisi? Büyük ihtimal, VPN isteyecektir. Site, güvenilir mi peki? Artı 0 Eksi
nesat Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mart 2020 #4 Bende de ilk yüklediğimde aynısı oldu, maile gelen aktivasyonu etkinleştirdim ve düzeldi. Artı 0 Eksi
Paslı Kova Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 61 Yer Kastamonu, Taşköprü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Mart 2020 #5 Daha oyun yeni ya o yüzden sıkıntı olabilir. Ha, sakıncası yoksa sistem gereksinimlerini de yazar mısın? nesat dedi: Bende de ilk yüklediğimde aynısı oldu, maile gelen aktivasyonu etkinleştirdim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırsam arkadaş, Rus sitesin den almış sen de mi aynı yerden aldın? Artı 0 Eksi
Daha oyun yeni ya o yüzden sıkıntı olabilir. Ha, sakıncası yoksa sistem gereksinimlerini de yazar mısın? nesat dedi: Bende de ilk yüklediğimde aynısı oldu, maile gelen aktivasyonu etkinleştirdim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırsam arkadaş, Rus sitesin den almış sen de mi aynı yerden aldın?
nesat Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mart 2020 #6 Tabii ki hayır Artı 0 Eksi
Paslı Kova Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 61 Yer Kastamonu, Taşköprü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Mart 2020 #7 nesat dedi: Tabii ki hayır Genişletmek için tıkla... Ha, pardon o zaman. Artı 0 Eksi