COD İnfinite Warfare Multiplayer Aim Sorunu

B0BiaSS

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün CoD:IW oyununu aldım ve multiplayer'a girdim. Daha önce Advenced Warfare'dan deneyimim olmasına rağmen K/D oranım 1/24. Evet, yanlış duymadınız 1/24. Oyunda sanırım auto-aim yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunun sadece Campaign'ini oynayıp satmak istemiyorum. Ancak adama nişan bile alamıyorum.

Bu tarz oyunlarda genelde campaign modunda auto aim e benzer bir sistem oluyor ancak multiplayer da yok. Sahsen ayni durumu ben bf4 te yasamistim, rakibinize cok yakin mesafedeyken nisangahi dondurdugunuzde auto assist denilen bir sistem var ama sizin beklediginiz gibi degil. Cod icin de mi boyle mi tam bilemiyorum ama ds4 ile oynamaya alismak zorunda kalacaksiniz gibi duruyor

Daha önceden PS4'te Advanced Warfare oynadım. Nişan alınca nişangah az da olsa adama yaklaşıyordu. Bunda hiç yok. Acaba tamamen kaldırdılar mı? 1/24 oynamamın başka bir açıklaması olamaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı