CoD Mobile'de silah animasyonu düzgün değil

İşletim sistemi
Android

Emre014

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Call of Duty Mobile oynarken ateş ederken veya nişan alırken karşılaştığım bir sorun var. 3 farklı cihazla denedim hepsinde de karşılaştım. Hata tam açıklanabilir bir şekilde değil hapşırmak gibi her şey bir saniyeliğine kayboluyor ekrandan. Silah değiştirme animasyonu gibi duruyor ama silah değişmiyor ve önümüzdeki adam da kayboluyor. Bu kadar tarif edebildim kusura bakmayın video bırakamıyorum. Sadece fotoğraf vs izni var. GIF'te görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bir anlığına kaybolma var.

20220727_220306.gif

20220727_220306.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 cihazda denemişsiniz sorun aynı. O zaman sorun sizde değil oyunda. En kötüsü ayarlarınızı sıfırlayıp tekrar deneyin yine olmuyorsa yapacak bir şeyiniz yok.

Ben İPhone 6S Plus'ta oynuyorum bu oyunu. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Denediğiniz telefonlar Androidmi?

Merhaba Call of Duty Mobile oynarken ateş ederken veya nişan alırken karşılaştığım bir sorun var. 3 farklı cihazla denedim hepsinde de karşılaştım. Hata tam açıklanabilir bir şekilde değil hapşırmak gibi her şey bir saniyeliğine kayboluyor ekrandan. Silah değiştirme animasyonu gibi duruyor ama silah değişmiyor ve önümüzdeki adam da kayboluyor. Bu kadar tarif edebildim kusura bakmayın video bırakamıyorum. Sadece fotoğraf vs izni var. GIF'te görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bir anlığına kaybolma var.

Eki Görüntüle 1465905

Eki Görüntüle 1465905
Evet 1 saniyeligine gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı