MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 10 Ağustos 2021 #1 Bu hatayı alıyorum, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Daryl1dx 10 Ağustos 2021 reptile dedi: Oyunu hangi platformdan aldiniz? Genişletmek için tıkla... Korsan yüksek ihtimal, ki MOD onayladığına göre yardım etmekte sakınca göremiyorum Dediğim gibi hocam, Crack yapmanız gerekiyor.
reptile dedi: Oyunu hangi platformdan aldiniz? Genişletmek için tıkla... Korsan yüksek ihtimal, ki MOD onayladığına göre yardım etmekte sakınca göremiyorum Dediğim gibi hocam, Crack yapmanız gerekiyor.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2021 #2 Oyunu kurulum yaptığınız DVD ile oynamanız lazım, veyahut korsan olarak indirdiyseniz Crack yapmanız lazım. Artı 0 Eksi
Oyunu kurulum yaptığınız DVD ile oynamanız lazım, veyahut korsan olarak indirdiyseniz Crack yapmanız lazım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 10 Ağustos 2021 #3 Oyunu hangi platformdan aldiniz? Artı 0 Eksi
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2021 #4 reptile dedi: Oyunu hangi platformdan aldiniz? Genişletmek için tıkla... Korsan yüksek ihtimal, ki MOD onayladığına göre yardım etmekte sakınca göremiyorum Dediğim gibi hocam, Crack yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
reptile dedi: Oyunu hangi platformdan aldiniz? Genişletmek için tıkla... Korsan yüksek ihtimal, ki MOD onayladığına göre yardım etmekte sakınca göremiyorum Dediğim gibi hocam, Crack yapmanız gerekiyor.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 10 Ağustos 2021 #5 Hocam korsan oynuyorsunuz değil mi internetten crack indirmeniz gerek. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 10 Ağustos 2021 #6 @Daryl1dx Ben de öyle tahmin ediyorum. Yine de emin olmadan bir sey söylemek istemedim. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 10 Ağustos 2021 #7 Arkadaşlar oyun crackli indirdim mecburen. Birçoğunuz crack yapmanız gerek diyor fakat doğru cracki nasıl bulacağım? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar oyun crackli indirdim mecburen. Birçoğunuz crack yapmanız gerek diyor fakat doğru cracki nasıl bulacağım?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2021 #8 MehmetCan06 dedi: Arkadaşlar oyun crackli indirdim mecburen. Birçoğunuz crack yapmanız gerek diyor fakat doğru cracki nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt Call of Duty Modern Warfare Crack yazarak kolayca bulabilirsiniz. Artı -1 Eksi
MehmetCan06 dedi: Arkadaşlar oyun crackli indirdim mecburen. Birçoğunuz crack yapmanız gerek diyor fakat doğru cracki nasıl bulacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt Call of Duty Modern Warfare Crack yazarak kolayca bulabilirsiniz.